• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _ANT_: Tak to máte štěstí. Kolega tam byl nedávno a setkával se nějaký často s tím, že místí inzerujou neexistující bydlení a rejžujou na storno poplatcích.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    _ANT_: chvilku v Jerevanu a uz vysila jak tamni radio
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Pronajali jsme si v centru Jerevanu pres booking ubytovani, na fotkach klasicky jeden pokoj s vlastni koupelnou za petikilo na noc na osobu. A dostali jsme 6pokojovej byt s (mimojine) venkovni kuchyni a krasnym historickym nabytkem. Not bad :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SALVATOR: Díky moc, už to mám v autě, je to super :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Úplně boží návštěva u oveček. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALAMAN: Tady nějaký rady, pro případ, že by tě nutili jíst řecké jídlo.

Your rights if a hotel refuses to serve English food on a foreign holiday - The Mirror
    https://www.mirror.co.uk/travel/news/your-rights-hotel-refuses-serve-35352881
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem v obchodě slyšel řečtinu. Už abych tam byl!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JOPS: mne taky! Ja bych to podporila. :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Konvička je na cestě ze Slovenska, tak už jen aby dorazila ve dvou kusech!
    NEI
    NEI --- ---
    jestli je to pravda, tak je to pěkný

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Klasická tramvajová scena:
    Slyším, jak nekde v uličce hysterická ženská křičí po své mámě, at se sakra drží, že ji to rika vždycky a ona není schopna poslechnout. Načež ji posadila vedle me. Stará paní sedela, ani nedutala a za mnou se ozvalo "Když jste byla mala, tak vam to mama taky určitě pořád opakovala". Stará paní (maminka) se začala smát a ja culit s ní.
    Hysterická ženská si utrela smrtelný pot z čela, zahledela se neka za mě a precedila "Cože?!". Paní za mnou to zopakovala a hysterka nevahala odpovědět "Ja vam moc dobře rozuměla! Ja jsem byla hodny dite, takže mne to rozhodně nerikala".
    To už jsem vyprskla smichy taky a společně si s maminkou pobrecely pobavením nad její "dospělou" dcerou :))
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    sledoval jsem poměrně surrealistickou scénu na tramvajové zastávce. máma a tak pětiletý kluk.
    máma: "no tak to klidně zkus ale já ti říkám že to nebude fungovat."
    syn: "bude!"

rozkročil se jak řeckořímský zápasník, objal se kolem ramen a začal hrozně funět a rudnout. koukám na něj, říkám si, nějaký záchvat? ale máma uplně v pohodě, culí se na něj, zjevně se baví.

syn: "to není možný, stojím asi špatně nebo se slabě držím... "
    znova, zapření, objetí, funění. takhle to zkusil asi ještě pětkrát, pak přijela tramvaj, pokrčil rameny, chytl mámu za ruku a nastoupili.

a teď mě to teprve trklo! byl jsem očividně svědkem toho samého co jsem absolvoval před deseti lety v pozici te mámy já sám!
    šlo totiž o první úvodní lekci do světa gravitace s názvem "Proč není možné zvednout sám sebe když třeba s hrnkem nebo plyšákem to jde?" :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: takže to vypadá, že pod vlivem fernetu jsi krásný ale nepamatuješ si to :D
    z toho by šla udělat kniha
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Takže zaznamenal, ale nepamatuju :D. Tak aspoň tam sem nebyl za vola, jen teď :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: ach jo :D ale odpověď byla tradiční - to mi ještě nikdy nikdo neřekl ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Tak teď je mi teda vážně stydno a zároveň mě to trochu mrzí, protože sem to vůbec nezaznamenal. No, moje blbost, promiň. Nměl sem se těma fernetama upravit jak dobytek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    INSEQUI: Tak tady to je. Otagovaný a pojmenovaný. Zájem projevilo víc lidí, tak to dávám sem. Link bude aktivní 21 dní a je tam 50 downloadů.

Download 01 - Nyotai shokku.mp3 | LimeWire
    https://limewire.com/d/9w7w1#ZujgCrkNCP

Co sem až teď zpozoroval je, že kvalita mejch mp3 je výrazně větší, než těch audiostop na webu. O to víc by mě zajímalo, odkud a kudy se to ke mě dostalo. Ale to už asi fakt nezjistim.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: ale di ty ;) však jsem ti to do očí posledně řekla, nebo pošeptala? Už nevim :*
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SALVATOR: Ksicht vlkodlaka? Představuji si masivní monobrow, pořádnej Balkán.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    INSEQUI: Dneska sem se konečně dostal ke kompu, tak to v průběhu dne nějak nahodím.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem si koupila konvici a konvičičku! Takže teď musím sehnat konvičku, protože ona je fakt ještě prostřední do sady! Ááááá!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam