• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: takže to vypadá, že pod vlivem fernetu jsi krásný ale nepamatuješ si to :D
    z toho by šla udělat kniha
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Takže zaznamenal, ale nepamatuju :D. Tak aspoň tam sem nebyl za vola, jen teď :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: ach jo :D ale odpověď byla tradiční - to mi ještě nikdy nikdo neřekl ;)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BERRUNA: Tak teď je mi teda vážně stydno a zároveň mě to trochu mrzí, protože sem to vůbec nezaznamenal. No, moje blbost, promiň. Nměl sem se těma fernetama upravit jak dobytek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    INSEQUI: Tak tady to je. Otagovaný a pojmenovaný. Zájem projevilo víc lidí, tak to dávám sem. Link bude aktivní 21 dní a je tam 50 downloadů.

Download 01 - Nyotai shokku.mp3 | LimeWire
    https://limewire.com/d/9w7w1#ZujgCrkNCP

Co sem až teď zpozoroval je, že kvalita mejch mp3 je výrazně větší, než těch audiostop na webu. O to víc by mě zajímalo, odkud a kudy se to ke mě dostalo. Ale to už asi fakt nezjistim.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SALVATOR: ale di ty ;) však jsem ti to do očí posledně řekla, nebo pošeptala? Už nevim :*
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SALVATOR: Ksicht vlkodlaka? Představuji si masivní monobrow, pořádnej Balkán.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    INSEQUI: Dneska sem se konečně dostal ke kompu, tak to v průběhu dne nějak nahodím.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem si koupila konvici a konvičičku! Takže teď musím sehnat konvičku, protože ona je fakt ještě prostřední do sady! Ááááá!

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SALVATOR: Tak pokud se podělíš budu rád.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GIRAFFKA: ♥️
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: ses,no. Jestli te nekdy uvidim,tak ti to reknu, jo?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: awwwwwww

KAKIHARA: awwwwwww. Skvělý, od teď když tě potkám budu myslet na želvičky vyleštěný krunýř!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Že prej sem strašně pěknej chlap. Říkala prej asi osmdesátiletá sousedka mojí mámy.
    No, já to beru. My chlapíci s xichtem vlkodlaka nemůžeme brát takový věci na lehkou váhu, protože do očí nám to nikdo neřekne. Možná eště za 20 let si na to vzpomenu a lehce to zahřeje u okoralýho srdíčka.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KAKIHARA: já ségře vybarvil oči červeně na plakátu NKOTB všem těm hezounkům :-)
    málem mě zabila
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    HEJSEK23: já byl čistá, nevinná duše! byť je pravda, že když me jednou nasrala, tak jsem jí strh plakáty Kelly Family z bravíčka. coz trochu backlashlo, páč je měla pripichly do tapety špendlíkama. ktery jsem si zarval do prstů…
    ale evidentne sestra byla ta sofistikovaná svině :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    KAKIHARA: mám tři sourozence, a to co popisuješ jsme dělali všichni. A ty jako fakt nic? měl jsi vůbec dětství? ;-)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KAKIHARA: aby ses nerozbrecel, želvozube!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Mám rád naše rodinný sedánky. Včera ze sestry vypadlo, po asi třiceti letech, jak se nám “mstila” za různý údajný příkoří (v tech jejich prepubertalnich letech, takze pocitam neco jako ze jsem dostal o palacinku navic nebo se na ni matka nehezky podivala). Otec z toho vyšel nejlíp. Tomu kdyz mu nesla pivo, tak ho schvalne napěnila. Matce to vracela tim, ze na sušáku schválně hužvila košile, aby se ji to hůř žehlilo. Nu a já, jako o dva roky starší bratr jsem to odnes…prej vzala muj kartáček na zuby a čistila jim želvě krunýř.

Nevim, co na to psychologové či psychiatři, ale jsem přesvědčenej, že bejt v usa, tak by vystřilela školku nebo tak něco.

Samozřejmě tvrdila, že to byla fáze a už to nedělá…ale drinky jsme si už pak radši nosili sami. Já svou sestru miluju, ale what the actual fuck?! Damien z Omen filmů byl proti ní poměrně vyrovnaný dítě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam