• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Tak čiší hlavně vítr, takže když počišíš, tak to bude rychlý!
    V Plzni vcelku běžný slovo, ale nějak nám ta plzeňština upadá.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ARAON: vyčiš! ; D

super, tohle jsem netušil

a jó, dodneška se směju tomu, jak jsem si onehdá v Praze chtěl koupit trhačku (aka blok ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Tak v tomhle vyznamu jsem to slovo nikdy neslysel pouzit. To bude opravdu asi jen nejaka Plzenska, regionalni zalezitost. :)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    zaslechla jsem po strašně dlouhé době slovo, které jsem slýchávala v dětství na Manětínsku. Je to slovo čišet. Význam zde má zhruba v duchu spěchat, mazat, padat - mým tehdejším kamarádům mámy a babičky říkaly s výhružným tónem "koukej čišet na oběd!". A já jsem včera zaslechla mladou ženu upozorňující syna "čiš, nebo ti ten autobus ujede". Krása a okamžitý střih do dětství. (a ano, bylo to v Manětíně).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOOTCHA: krom toho, že mi tyhle boty přijdou odpudive (chapu, že jsou pro chlapy možná praktické), bych asi do nich taky ponožky narvala, protože to jsou takove sandale nesandale.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Prezident ponožky v sandálech. To je můj člověk. <3
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Konečně mám svoje maliny zralý MŇAM! miluju to
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera jsem se strašně přežrala třešní (našich) a hrášku (polní pych, co přinesly děti). V kombinaci s košíkem jahod uloveným v pondělí, červnové chutě, jak mají být! :-)
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    V pondělí jsem si říkala, jak bych si dala vínově rudé, sladké třešně srdcovky, protože mi je připomněla barva mého laku na nehty :) včera je rodiče mojeho dovezli, mega košík, mňam, chrumkavé a bez červů, miluju!

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Což je pravda, dobrý z toho udělá hlava sama
    Zvlášť pokud to bylo drahé:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: pracovala jsem kdysi jako průvodce v dobrodružné cestovce a naše interní heslo bylo : zážitek nemusí být dobrý, zážitek musí být silný.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tenhle popup ve Waze

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vyskočilo na mě dnes ráno a ano, vzhledem k včerejší větvi v trolejích a třicetihlavé školní výpravě s dvouhodinovým zpožděním oproti plánu - nejsilnější vzpomínku má ovšem asi chudák paní učitelka.

NEI
    NEI --- ---
    Letos mi přijde že bublanina je něco jako takovej letní bramborovej salát.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    KOUDY: má to tam nádherné. A ani kolem toho nemá dvoumetrový plot 😁
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KYRYS: Tomasuv chalet je krasnej :)
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    náhodou na mě vyskočilo na FB, že rodina Pffeferovic z nedaleké samoty dává třesně za samosběr a odvoz. Tak mám doma tři kila a viděl jsem krásné výhledy z jejich sadu na kopci. Zítra se bude dělat bublanina :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Ve čtyři zahodit lopatu, v půl pátý v 1700 mnm, v půl šestý zevl u jezera, v půl osmý pivko s výhledem na hory a jezero. Úterý v klidu
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Poslala jsem do tisku vic nez 300 ruznych dokumentu, letaku, ceduli apod., ktery jsem taky pred tim musela sama nakreslit. Navic mam nachystanou vyrocku, schvalena loga od vsech donatoru i ucetni uzaverku. Uz chybi jen jedna zprava auditoru. A k tomu vsemu jsem vyrobila vyrockovej plakat!

Jdu se zapalit radosti!!!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Ach! <3

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam