• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    BACCARA: Nechutny! Ma si vzit cepici!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MARKYSHA: Už jsem zažil spolujezdce co remcal že mu fouká na hlavu :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    BACCARA: tak v autě si otvírej a zavírej, co chceš:-)))
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Začinám se bát otvírat okenko, já tu klimatizaci nemusím a nepoužívám. Teda von ji stejně ten můj Fiat nemá :)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dneska šílenej den v práci, vedro do toho. Sednu do autobusu, hurá klimatizace a vedle mě chlap se natahuje po okýnku. Zařvala jsem:"Nepovažujte se nebo vám tu ruku urazím!!" A on poslechl:-)))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: U nás se vždycky spíš fičelo.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    XBAHNO: já to znám "z toho úplně čiší minulost"
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Tak čiší hlavně vítr, takže když počišíš, tak to bude rychlý!
    V Plzni vcelku běžný slovo, ale nějak nám ta plzeňština upadá.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Napsala mi autorka, které jsem před lety redigovala povídku ve sborníku, a nabídla mi spolupráci s nakladatelstvím, kde pracuje!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: ARAON: vyčiš! ; D

super, tohle jsem netušil

a jó, dodneška se směju tomu, jak jsem si onehdá v Praze chtěl koupit trhačku (aka blok ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Tak v tomhle vyznamu jsem to slovo nikdy neslysel pouzit. To bude opravdu asi jen nejaka Plzenska, regionalni zalezitost. :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    MAR_TINA: a pod tím byl doufám podpis "Slaanesh."
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    zaslechla jsem po strašně dlouhé době slovo, které jsem slýchávala v dětství na Manětínsku. Je to slovo čišet. Význam zde má zhruba v duchu spěchat, mazat, padat - mým tehdejším kamarádům mámy a babičky říkaly s výhružným tónem "koukej čišet na oběd!". A já jsem včera zaslechla mladou ženu upozorňující syna "čiš, nebo ti ten autobus ujede". Krása a okamžitý střih do dětství. (a ano, bylo to v Manětíně).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOOTCHA: krom toho, že mi tyhle boty přijdou odpudive (chapu, že jsou pro chlapy možná praktické), bych asi do nich taky ponožky narvala, protože to jsou takove sandale nesandale.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Prezident ponožky v sandálech. To je můj člověk. <3
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Konečně mám svoje maliny zralý MŇAM! miluju to
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera jsem se strašně přežrala třešní (našich) a hrášku (polní pych, co přinesly děti). V kombinaci s košíkem jahod uloveným v pondělí, červnové chutě, jak mají být! :-)
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    V pondělí jsem si říkala, jak bych si dala vínově rudé, sladké třešně srdcovky, protože mi je připomněla barva mého laku na nehty :) včera je rodiče mojeho dovezli, mega košík, mňam, chrumkavé a bez červů, miluju!

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Což je pravda, dobrý z toho udělá hlava sama
    Zvlášť pokud to bylo drahé:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: pracovala jsem kdysi jako průvodce v dobrodružné cestovce a naše interní heslo bylo : zážitek nemusí být dobrý, zážitek musí být silný.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tenhle popup ve Waze

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam