• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALONSY: To ani nevím. Ale podepsat můžeš odkudkoliv, kde máš přístup k internetu. Chce to sice číslo OP, ale nemusíš ho mít u sebe. Bylo sem línej jít si pro něj z pracovny, tak sem si ho našel na portálu občana :⁠-⁠D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: hurá. A v Česku? Nemám teď úplně možnost to podepsat, ale myslím, že se to beze mě obejde.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    _ANT_: morčata! 😅
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Evropská petice Stop killing games má přes milion podpisů.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Ten pohradavej pohled jedny my kolegyne, kdyz jsem ji rekla, ze na Vysocina fest nejdu, protoze tento typ kapel neposloucham. A ne, opravdu ani jednu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    pobavilo: Rodice jsou u nas na prazdninach s detma a tatovi se rozjela arytmie, tak ho po konzultacich na 155 zavezu do IKEMu, kde se otevrou dvere ordinace a tam ... jeho doktor z 600km vzdaleneho mestecka na Slovensku, ktery si prijel do Prahy udelat atestaci na kardiologa.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Mam lístky na Louskáčka!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENDER: I na to byla v žádance kolonka, kafilérka, nebo vrátit ostatky. Ale to už jsem si netroufla, už tak na mě koukali jak na magora.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ATUARFIK: Kdy bude pohreb?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tak mi přišly výsledky z laborky. Slepice opravdu uhynula na nemoc běžnou pro starší vynesené kusy. Po pitvě se mně jim zželelo a zbytek ze žádanky už ani nedělali, žádné čekání na bakteriologii a faktura je oproti původnímu odhadu na pár stoveček. Tak jsem jim při převodu navíc k VS do poznámky pro příjemce napsala "Atuarfik Atuarfiková, slepice", ať se pobaví nad bábou, co nosí kury na pitevnu, místo je zakopala pod kompostem jako každý normální člověk.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    ALESH:
    mas recept na... ty prášky :-)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MARKYSHA: Sázava..
    ALESH
    ALESH --- ---
    Hledal jsem stesti v nejzapadlejsich koutech sveta, ve vysokych horach, na party do rana .. ale darilo se jen castecne.
    Dneska jsem po praci prijel na chatu, posekal kosou koprivy (ale jen aby se dalo projit, jinak at si rostou), zena upekla bublaninu a usmazila rizky z hlivy (varim i ja, ale dnes to tak vyslo).
    Ted tu sedim v kresle a stestnejsi sem asi nikdy nebyl.

Samozrejme je to hlavne tema novejma praskama, ale na to se historie nepta.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    BACCARA: jasny! Cerna maska chladice, cervene prositej volant, zatmavena skla… a kafe zahradka. Kluci v Cesane samozrejme vedeli, co delaj´!

87HIGHFLYER: ja, debil, tam narvala rolicku hajzlpapiru!

MATEEJ: ráno to na mě promluvilo!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARTINA00: ty jsi byla v Kladně?:-))) Jak je ke 30, vídám přehlídku pivasů:-))
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ACIDQA: Ta pěna a v ní nějaký růžový kousky vypadají odpudivě biologicky, úplně nightmare fuel.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ALONSY: Hodlám se toho zhostit se ctí! (Na rozdíl od hlavní hrdinky.)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Máma poslala video, syn se konečně naučil plavat!!
    Stačí k tomu jedna hezká starší sestřenice a hned je ve vodě za hrdinu!!!!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ACIDQA: stačí delší brcko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam