• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Pobavilo, že po večerní aplikaci nového nosního spreje na alergii minimálně!8x kýchnu.
    Potěšilo, že funguje a ráno nemám ucpaný nos jako doteď, při používání toho starého.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GREATDRAKE: no jo to jsem přehnala, nevím, kde jsem sebrala těch 40 dní, asi jsem měla blackout:-))) Stejně mě to pozdvižení přišlo přehnané. Lidi neměli po povodních proud dýl a když byly v Praze povodně, tak to bylo horší. V práci jsme si pěkně popovídali a než jsem našla pěší trasu na nádraží (autobusu), už to zase jelo. Ale to nebyl smysl sdělení. Mě prostě jen pobavilo, jak tomu přítel krásně "unikl", protože už bez elektřiny je:-)))
    DRAGON: spíš požáry, jak by klohnili na ohníčcích, i když mě to může být jedno, já mám plynový sporák:-))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARKYSHA: 40 dní a více? To se nemůže stát, protože už po třech dnech bez teplého jídla by civilizaci ukončila nukleární válka :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Markysha se snaží rozpoutat flame totálně špatnou definicí blackoutu :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Jak se tu na nyxu pravidelne objevujou vykriky o tramvajich kterejm nejde klimatizace ponevadz nekdo otevira okynka, nebo ji ridic vypina, tak to na me pokazdy pusobi jak z jiny planety. O to vic me pobavil clanek ve vcerejsich novinach z Basileje, kde popisovali ze "tramvaje a autobusy maji problemy s klimatizaci".

U tramvaji je to proto, ze ve meste jsou zastavky blizko od sebe, Basel ma diky sve poloze s nizkou nadmorskou vyskou ve vedrech vysoke teploty pres 35 stupnu takze pri kazde zastavce se dovnitr dostane hodne tepleho vzduchu a klimatizace jede na hranici vykonu - a nekdy proste uplne nestiha. Pritom zasadni informace je, ze ridic ma svoji vlastni klimatizaci, toho se to netyka. Pobavila me ale zminka o autobusech: tam je problem v tom, ze mesto poridilo elektricke, a u nich ma prioritu dojezd pred komfortem pasazeru. Takze za extremniho horka se klimatizace skutecne vypne, aby bus dojel tam kam ma ;-)))))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Všichni hlavu v pejru z"blackoutu" (mimochodem blackout se používá, když nejde elektřina 40 dní a více, jinak je to prachsprostý výpadek proudu) a přítel si zrovna hoví v lese pod stanem a nic mu nechybí:-)))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    87HIGHFLYER: A Bába všechno řeší a zachraňuje ty důchodce, co místo volání na číslo uvedený ve výtahu píšou jemu, z těch výtahů zachraňuje :-D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALESH: no nám takhle mazlíček plch zlikvidoval izolaci, dřevěné obložení a kabely mu chutnají:-))
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    EZOUN: lol, ta představa jak je baba zasekla ve výtahu píše Babišovi at ji zachrání
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    EZOUN: Pobavilo mě, že z těch dvou vyjádření je to, nad kterym se někdo pozastaví, to druhý.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: Tam evidentně bumbalo mnohem víc lidi, pravda že novinář povoláním by se mohl podívat na koho reaguje.

To je smutný tsyvoe
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Etzler zase bumbal vic nez je zdravo.

GURBON
    GURBON --- ---
    konecne poctivy Black friday
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    Uz jsme par dni poslouchali jak ve stenach a ve strese pobiha nejake zviratko. Vcera vecer se prislo ukazat. Podle ocekavani to byl Plch! Boze to je tak krasny zviratko. Ja se uplne zamiloval. Kdyz jsme dneska odjizdeli, nechali jsme mu tam nejake orisky. Talhle si predstavuju “domaciho mazlicka”. Jako rovnocennou bytost, kterou nezaviras nikam do klece, netahas na voditku a nekricis na nej prikazy a zakazy.

LIMETA
    LIMETA --- ---
    HEJSEK23: Doufám, že ne. :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: už nebudeš jezdit na naší trati? 😳
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Potkal jsem kamaráda, poseděl jsme na trávě ve stínu pod stromem.
    On měl skleněnku, takovou tu barevnou, duhovku,
    A model F1
    Tak mu říkám: "Dej mi vzorek, neasi,"
    A on na to: "A kam to dáš?"
    "Zipík nemam, ale počkej - psaníčko!"
    Tak jsem poskládal že sázecího ticketu takový to jednoduchý, obdélník na třetiny, a ještě jednou na třetiny, a zasunout
    A on: "Dej to sem" a vyšvih takový to opravdický trojúhelníkový psaníčko

furt kluci; D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam