• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Potkal jsem kamaráda, poseděl jsme na trávě ve stínu pod stromem.
    On měl skleněnku, takovou tu barevnou, duhovku,
    A model F1
    Tak mu říkám: "Dej mi vzorek, neasi,"
    A on na to: "A kam to dáš?"
    "Zipík nemam, ale počkej - psaníčko!"
    Tak jsem poskládal že sázecího ticketu takový to jednoduchý, obdélník na třetiny, a ještě jednou na třetiny, a zasunout
    A on: "Dej to sem" a vyšvih takový to opravdický trojúhelníkový psaníčko

furt kluci; D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIMETA: Na které trati je tě teď možno potkat? Jestli to není teda tajemství nebo tak něco :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Těší mne Nofnak. To jak o mne pečuje a že je rád, že tam jsem, a to i když to se mnou nemá lehké. J pozorný, zajímají ho mé zážitky z nového působiště. Asi nejsem tyto dny moc dobrý spolubydlící, je to teď pro mne hektické a chodím domu vyřízená, taky jsem si téměř nic za těch pár dnů nevybalila. On přitom po mnohem náročnější práci třídíl své oblečení, abych se vešla s věcmi k němu do šatny. Taky musím prásknout, že jsem od něj dostala svačinový box, který mi do práce s láskou plní dobrotama a navíc mne poslední dny hází do práce v nekřesťanských hodinách (na třetí, čtvrtou), protože mi nic nejede a na kole si to teprve ve volnu projedu, abych věděla kudy do té práce jet.
    Mám vážně bezva chlapa.
    A vypadá to, že mám bezva i kolegy a rychle tam zapadnu:).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Welcome scene v práci.

ARAON
    ARAON --- ---
    SALVATOR: Aj. No podepsal bych taky. Ale moje obcanka prestala platit asi pred deseti lety a jeste nevim kde je.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    3. sezónu mi konečně vykvetla rudá echinacea.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja to tusil! Sdilejte nez to smazou!!!!!!

ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: jo, zklamalo že nešla bankovní identita. Ale tohle je trik co neznám! 🙂
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALONSY: To ani nevím. Ale podepsat můžeš odkudkoliv, kde máš přístup k internetu. Chce to sice číslo OP, ale nemusíš ho mít u sebe. Bylo sem línej jít si pro něj z pracovny, tak sem si ho našel na portálu občana :⁠-⁠D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: hurá. A v Česku? Nemám teď úplně možnost to podepsat, ale myslím, že se to beze mě obejde.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    _ANT_: morčata! 😅
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Evropská petice Stop killing games má přes milion podpisů.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Ten pohradavej pohled jedny my kolegyne, kdyz jsem ji rekla, ze na Vysocina fest nejdu, protoze tento typ kapel neposloucham. A ne, opravdu ani jednu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    pobavilo: Rodice jsou u nas na prazdninach s detma a tatovi se rozjela arytmie, tak ho po konzultacich na 155 zavezu do IKEMu, kde se otevrou dvere ordinace a tam ... jeho doktor z 600km vzdaleneho mestecka na Slovensku, ktery si prijel do Prahy udelat atestaci na kardiologa.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Mam lístky na Louskáčka!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENDER: I na to byla v žádance kolonka, kafilérka, nebo vrátit ostatky. Ale to už jsem si netroufla, už tak na mě koukali jak na magora.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ATUARFIK: Kdy bude pohreb?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tak mi přišly výsledky z laborky. Slepice opravdu uhynula na nemoc běžnou pro starší vynesené kusy. Po pitvě se mně jim zželelo a zbytek ze žádanky už ani nedělali, žádné čekání na bakteriologii a faktura je oproti původnímu odhadu na pár stoveček. Tak jsem jim při převodu navíc k VS do poznámky pro příjemce napsala "Atuarfik Atuarfiková, slepice", ať se pobaví nad bábou, co nosí kury na pitevnu, místo je zakopala pod kompostem jako každý normální člověk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam