• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    ATUARFIK: za mě to rozčísla ZUZKAOU, Chlupavu a Kvasoně nic nepřekoná.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Moje rodina je ve jmenných seznamech v klubu SEDM bohatě zastoupena, ale, upřímně řečeno, asi měl být pojem "české jméno" nejdřív přesně definován.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Ovládla jsem technologie předků...

ROLAND
    ROLAND --- ---
    Že nezemřel a přežil. A během týdne takhle krásně začal bohatě obrážet. Ty citrony z něj, jsou luxusní. Jen mám dilema co přes zimu a jak to udělat? Jestli to risknout a nechat ho venku?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AXTHEB: nevím. Mne nijak nikdy nebylo lito lidi, ktere kousnul žralok, napadl medvěd atp. Lezu do vody a divim se, ze tam jsou ryby... Pak přijde manik a normálně ho hrdinsky zastřelí.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak si policajt a máš před sebou lidožravého sumce, co uděláš? Zatknout se nenechá a obuch ti sežere :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AXTHEB: A jeste nevypadal ani vabne. Spis me zarazil, ten "borec" co ho zastřelil.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Vynikající motivační výzdoba v ubytování.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MICHELLEDANIELS: porce lidožravého sumce jen za 22.5€? To je skoro zadarmo
    SITH
    SITH --- ---
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Úroda ;)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KAKIHARA: wtf?...

Porce i s přílohami za pětistovku
    Jeden z policistů tehdy rybu zastřelil služební pistolí, načež – jak napsal magazín Focus – sumec skončil na talíři. Majitel místní restaurace jej koupil a udělal z něj 120 porcí, z nichž jedna vyšla na 22,50 eura (556 Kč) i s přílohami.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Obohaceno nebo co, nevim, nejsem DANKLAR

Další útok sumce v Německu, kousl plavce do paže - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-dalsi-utok-sumce-v-nemecku-kousl-plavce-do-paze-40528674
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    DROOPI: tak nejak
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    _ANT_: pritom takovej super line up. Takhle nas kolegyne tahala na nejakou akci radia Impuls, jemne jsem podotkl, ze sracky neposloucham a debata byla ukoncena :-)
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Prarodiče mají diamantovou svatbu. Je úžasné, že se toho spolu v lásce dožili.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ALESH: navic s tak hezkym jmenem: v nemcine se jmenuje sedmispac, ponevadz vetsinu zivota prospi.

Domu ho ale urcite nechci.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mám opálené uši.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALESH: jo je sladkej:-)
    ALESH
    ALESH --- ---
    MARKYSHA: jo taky nam lecos rozkousal, ale muze se clovek na tak kouzelnou bytost zlobit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam