• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    TRISSIE: Znáš tohle slovo i odjinud než z písně, kde havran "krhavým zrakem k lesu hleděl"? :D
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    TRISSIE: ...a zrovna jako na potvoru to není jen chléb s máslem a šunkou, ale nějaký extra projekt zahrnující vejce, tortillu, šunku, dva druhy sýra, zeleninu, mléko, salám, ušpinění pánvičky, grilu, metličky, obracečky, dvou talířů, který zabere cca 45 minut času.
    Tedy jen jsem si tipnul. Tak nějak je to u nás. Teď se třeba chystám na to namazat si chléb k snídani a dobrou půlhodinku už čekám, až bude volno.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    je hezké, když má člověk v životě nějaké konstantní a neměnné skutečnosti, na které se může spolehnout!

v naší domácnosti je to kupříkladu fakt, že poté, co si o víkendu / prázdninách užiju ranní válení v posteli, dlouhou snídani, druhou kávu a dočtu se až na konec internetů, a pak vyrazím do kuchyně začít vařit oběd, spolehlivě tam stojí jedno z našich dvojčat a s krhavýma nevidoucíma očima si právě začíná chystat snídani :-)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Nenadálá vyhlídková projížďka busem, kterej odbočil o křižovatku dřív a zjistil to až když se nedalo otočit a vyjel na protější kopec. Když se pak konečně otočil, svištěl dolů až lidi lítali. Viděl jsem díky tomu tajná zákoutí starého Braníku :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vlkodláče rádo PBJ. Je náš.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Naplňuje mě nadějí, že dolor je perishable. :)
    (Dohledáno podle [CRS @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE] )

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Po víc než měsíci máme zase funkční lednici!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Život mi daroval kýčovitě blejskavou tašku na všechny ty psací potřeby, co s sebou musím furt tahat. Jsem asi byla hodná :)

MIC
    MIC --- ---
    Teorie mojí manželky, že se zacpanýma ušima tolik necejtíš smrad. To chce testování...
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Tak nejen že se mnou trpělivě zvládne tři hodiny v nákupním centru, koupí drahý dárek pro synka k narozeninám, ještě večer upeče chléb, znamenitý koláč a uvaří večeri.
    Jsem vážně štastný chlap.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Představa neonů a tak vůbec :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ATUARFIK: za mě to rozčísla ZUZKAOU, Chlupavu a Kvasoně nic nepřekoná.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Moje rodina je ve jmenných seznamech v klubu SEDM bohatě zastoupena, ale, upřímně řečeno, asi měl být pojem "české jméno" nejdřív přesně definován.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Ovládla jsem technologie předků...

ROLAND
    ROLAND --- ---
    Že nezemřel a přežil. A během týdne takhle krásně začal bohatě obrážet. Ty citrony z něj, jsou luxusní. Jen mám dilema co přes zimu a jak to udělat? Jestli to risknout a nechat ho venku?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak si policajt a máš před sebou lidožravého sumce, co uděláš? Zatknout se nenechá a obuch ti sežere :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AXTHEB: A jeste nevypadal ani vabne. Spis me zarazil, ten "borec" co ho zastřelil.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Vynikající motivační výzdoba v ubytování.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MICHELLEDANIELS: porce lidožravého sumce jen za 22.5€? To je skoro zadarmo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam