• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NOFNAK: Fun fact: tehdejší grafika byla přímo dělaná pro CRT monitory a počítala s jejich nedokonalostma:

Existujou na to ale nástroje:

Scanlines for Windows by S4W
    https://s4windows.itch.io/scanlines-for-windows
    JDAG
    JDAG --- ---
    Americký prezident Donald Trump během schůzky s africkými lídry složil poklonu liberijskému prezidentovi Josephu Boakaiovi za to, jak dobře mluví anglicky. Angličtina je ovšem oficiální jazyk této západoafrické země, připomínají agentury. (ČTK)

https://denikn.cz/minuta/1782501/
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    PIKKMA: Když už jsi mi to připomněla, neodolal jsem. Pravda na tom 4K monitoru, to vypadá poněkud jinak, než na mém starém VGA CRT.

JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Můj nejoblíbenější autor v jedný ze svých posledních knih dělá narážku na mou nejoblíbenější kapelu. Me gusta.

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Dneska perlí tvl...

Já jdu z koupelny:"Nic nevidím."
    "Mám ti rozsvítit?" Blik.
    "Jo a mam hlad...."
    "Tak to ti radši zas zhasnu." Blik.

Takže dík. :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    EADENN: mi vedla okolo baraku autobusova objizdka tedko, tak jsem videla poprve couvat autobus jak minul odbocku .) jsem myslela ze ani nemaji zpatecku a oni jo!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Prej, "Takže dneska spim vedle tebe, synu."
    "Tak to teda nespíš."
    "A jestli jo, tak navěky." :)
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Interstellar pod hvězdama 🩵. Pokaždý mě na tom filmu dojme něco jinýho. Tentokrát jak brilantně je to zvukově i obrazově sestříhaný.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Dnešní zápas v petanqu v rámci polabské ligy, kdy jsem v jedničkách v první půlce potrápil druhého z českého žebříčku:-)
    Konečná prohra 13:6 je vlastně moc hezký výsledek, i když jsme mohl ještě pár bodů urvat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    PIKKMA: miluju! :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Naše maska vylepšená k dokonalosti:)

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    že můžu hrát online prehistorika, proč mi to nikdo neřekl? :D
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    MARKYSHA: prokazatelne jses rozumne/chytre devce 😁
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    PREKOTKA: 1.8.nastupuju jinam :) Sice to bude taky asi náročný, ale někdy jsou tyhle osobní i pracovní výzvy potřeba. Kdy jindy když ne teď.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SIR_PROMOE: koukám, že se shodujeme nejen ve Stichovi:-))
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: je sice pravda, ze jsem dneska nejaka citlivejsi, ale tohle me rozbrecelo.
    NOFNAK: u nas se tyhle veci delaji zasadne v devet vecer. Mame kuchyn propojenou s obyvakem, kde spim. Smrad az do rana :-D
    AKAMAFERA: prisla reflexe? Budes zustavat? :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nakonec jsem se rozhodl uvest svuj povzdech a nasledny flame v jednom a usetrit tak vsem cas :)

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Koordinátor bitcoinový kauzy je ček na svym místě..

Věděl jste něco o bitcoinech, než tahle kauza propukla a než jste dostal nabídku dělat koordinátora pro objasnění případu tady na ministerstvu?

Naprosto nic.

A teď už je máte nastudované?

Musel jsem si trochu nastudovat ten technický rámec – jak se prodávají a podobně. Ale stejně tomu nerozumím. Jinak mám na bitcoiny velmi kritický názor: Ničemu neprospívají a při jejich těžbě se produkují skleníkové plyny.

Chtěl bych mluvit s Jiřikovským, říká ministerský poradce k bitcoinům - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-nevim-proc-blazek-s-bitcoiny-tak-spechal-rika-poradce-decroix-281367
    ENDER
    ENDER --- ---
    Sel jsem oznamit jedne firme, ze koncim s jejich zakazkou, deset mimut jsem mel monolog, po kterym prisla zmena o 180 stupnu... Tak jsem zvedavej na pokračování..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam