• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ono se obcas stane... ja zas v druznem hovoru s dvojcatama zaparkovala pred skolkou a na dotaz, co tam delame, jsem bezelstne odpovedela "no jdu vas vyzvednout!" :-)
    (Jela jsem trasu skola-skolka vyjimecne obracenym smerem)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH: Ovšem na jednu stranu je to frajer. Já kdybych zapomněl ženu na benzínce a zjistil to až po 300 km, tak bych asi volně pokračoval na nejbližší letiště, chytil nejbližší letadlo do Jižní Ameriky a coby Salvatore Lobez dožil svůj život prostého pasáčka morčat.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SITH: jeden manželův kamarád zapomněl přítelkyni doma, když jel na sraz amerik. ( mladej kluk ) Došlo mu to myslím, až na tom srazu 😬 A nevrátil se pro ní.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SITH: tak bacha na to. Víš jak. To je hned :D každopádně šťastnou cestu :)
    SITH
    SITH --- ---
    Francouz ujel 300 km, než si vzpomněl, že zapomněl ženu na benzínce

62letý muž z Paříže klidně odjel z čerpací stanice a zapomněl, že jeho manželka zůstala na toaletě. Jel s dcerou, která klidně spala na zadním sedadle, a všiml si, že něco chybí, až kolem poledne, když už měl za sebou 300 km cesty. Nejprve panika, pak telefonát na policii: „Ztratil jsem ženu, ale nevím kde.“ Romantika!

Policie našla manželku podle geolokace na parkovišti, kde od 4:30 ráno čekala na návrat svého zapomnětlivého manžela.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Třikrát jsem přeparkoval všechny auta, vyměnil konečně olej na Vitu. Odvezl Oslíka na roční prohlídku a na cestu nazpátek koupil nové auto do práce. Ale včera to bylo lepší, to jsem nedělal nic a měl jsem z toho lepší pocit :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: Já celý dětství a mládí rvala někam batohy vlakem. Naposledy předloni pod stan. No tak se kdyžtak něco přepere. Výhoda je, že mám čtrnáctiletého chlapce,který sportuje, takže s mnoha kecy potáhne druhý batoh:-) On nás na dovolenou pozval, od zítřka budeme mít luxusní mobilheim, tak jestli přežijeme cestu, nezabije cestou puberťák a nezavřou mě, stihneme všechny spoje, včetně výluky a náhradního spoje (zjištěno teď), tak se budeme mít moc dobře:-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    To je prostě ten jeho způsob myšlení, když má něco říct, tak to neřekne, když má držet hubu, tak z něj lezou takové perly:-)) Se mnou taky nikdo normální nevydrží:-))) Mám takový vkus na chlapy - psychopat, bipolárka, Asperger, Asperger. Jediný neurotypik se za dva měsíce radši odstěhoval na druhou stranu světa:-))) On je jinak zlatý, nikdo mi tak nepomohl za celý život.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MARKYSHA: případně by mohly dečka dojet na těch koloběžkách žejo.
    Za mě končím debatu. Užijte si to a ať se tam malým libí;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HNILOB: no on je z Hradce a já z Kladna, takže jedeme zvlášť. Jel dneska ráno a my jedeme zítra. Ale ubytování máme od zítřka odpoledne a on, že tam přespí s malým ve stanu, ale nezjistil si tam místo,možná se budu smát já:-)) No upřímně nasral mě, protože jeho někdo veze autem a mohli nám vzít aspoň věci, neřkuli že bych tam narvala děti. Na druhou stranu by se jim to do stanu asi nevešlo a my bychom to stejně rvali do Hradce, pak jeli zpátky někdy hrozně brzo ráno na Hlavák nebo přestupovali 5x...ale mohl by aspoň držet hubu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MARKYSHA: brrrr. To zní jako byste jeli každý zvlášť:/ Přeju ti ať si s malýma vrchovaté užijete;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: no to není ex, to je současný přítel. On je taky někdy na zabití. Doslova. Asperger, přijde mu to hrozně vtipný a vůbec si to neuvědomuje:-)))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Every country has its own mafia. In Russia, the mafia has its own country.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Hlavně by mu to mohli dovézt až v pondělí a volat, kde jako je :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NOFNAK: Máš pravdu, stávající, přehlédla jsem se. Tak v tom případě doufám, že má akorát silný smysl pro sarkasmus. :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ATUARFIK: To bude asi stávající partner.
    Nebo budoucí Ex?
    Nebo budoucí pohřešovaný.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MARKYSHA: Tvůj ex je fakt sluníčko, to se musí nechat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NOFNAK: Cože? Zrovna jsem chtěla psát, jak je super, že až ti to uloží na nějakém úplně nesmyslném místě na druhém konci republiky, tak si pro to budeš moct dojet vlakem, protože máš slevu, a oni to doručili?
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    MARKYSHA: Nejsem schopen, nebo ochoten nějakého minimalismu, když balím na dovolenou. Musím mít tašku s léky na vše od rýmičky, přes průjem po nachlazení, oblíbenou pánev a nůž, tři nabíječky, notebook atd. atd.
    Je to jeden z důvodů, proč si tak nějak dovolenou vlakem těžko představuji, ačkoli mám holku od dráhy.
    Třeba se však k tomu časem dopracuji.
    Upřímně soucítím.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NELLAS: No fakt přivezl. Dokonce i v časovém rozmezí, které mi přišlo SMS. Jsem zcela omráčen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam