• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BACCARA: dík!
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MULTICAT: Bude to čelo a Melda se zarazil na chladiči.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    HEJSEK23: no, asi to je nárazník, ja se v těch částech auta nevyznám. Nebo prostě ta věc, kterou má auto místo obličeje.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MULTICAT: nárazníku?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MELDA: to je součástí toho nárazníku
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    SITH: Muj otec jednou takhle ujel 80 km po dalnici bez dedy, kteryho nechal na benzince. Zjistil to, az kdyz mu deda zavolal, kde je. Deda si mezitim stihnul dat v klidu cigarko, kafe a panaka a az pak poprosit nekoho, jestli si od nej muze zavolat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Sestnactiletej kluk vynalezne jednoduchou metodu jak vycistit vodu od mikroplastiku, a kdyz mu nikdo nechce poskytnout prostredky na vyvoj prislusnyho zarizeni, odjede tu metodu predstavit na WEF do Davosu. Mezi posluchacema se skutecne najde clovek kterej mu ty penize da - jmenuje se Robert Downey jr.

How cool is that?

Die Lösung für das Mikroplastik-Problem? | Einfach Genial
    https://youtu.be/btY9ii4BWPM?si=jNSww3BKBQoqCqds
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Vytiskl jako první věc píšťalku pro mne do práce.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ono se obcas stane... ja zas v druznem hovoru s dvojcatama zaparkovala pred skolkou a na dotaz, co tam delame, jsem bezelstne odpovedela "no jdu vas vyzvednout!" :-)
    (Jela jsem trasu skola-skolka vyjimecne obracenym smerem)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH: Ovšem na jednu stranu je to frajer. Já kdybych zapomněl ženu na benzínce a zjistil to až po 300 km, tak bych asi volně pokračoval na nejbližší letiště, chytil nejbližší letadlo do Jižní Ameriky a coby Salvatore Lobez dožil svůj život prostého pasáčka morčat.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SITH: jeden manželův kamarád zapomněl přítelkyni doma, když jel na sraz amerik. ( mladej kluk ) Došlo mu to myslím, až na tom srazu 😬 A nevrátil se pro ní.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SITH: tak bacha na to. Víš jak. To je hned :D každopádně šťastnou cestu :)
    SITH
    SITH --- ---
    Francouz ujel 300 km, než si vzpomněl, že zapomněl ženu na benzínce

62letý muž z Paříže klidně odjel z čerpací stanice a zapomněl, že jeho manželka zůstala na toaletě. Jel s dcerou, která klidně spala na zadním sedadle, a všiml si, že něco chybí, až kolem poledne, když už měl za sebou 300 km cesty. Nejprve panika, pak telefonát na policii: „Ztratil jsem ženu, ale nevím kde.“ Romantika!

Policie našla manželku podle geolokace na parkovišti, kde od 4:30 ráno čekala na návrat svého zapomnětlivého manžela.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Třikrát jsem přeparkoval všechny auta, vyměnil konečně olej na Vitu. Odvezl Oslíka na roční prohlídku a na cestu nazpátek koupil nové auto do práce. Ale včera to bylo lepší, to jsem nedělal nic a měl jsem z toho lepší pocit :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NOFNAK: Já celý dětství a mládí rvala někam batohy vlakem. Naposledy předloni pod stan. No tak se kdyžtak něco přepere. Výhoda je, že mám čtrnáctiletého chlapce,který sportuje, takže s mnoha kecy potáhne druhý batoh:-) On nás na dovolenou pozval, od zítřka budeme mít luxusní mobilheim, tak jestli přežijeme cestu, nezabije cestou puberťák a nezavřou mě, stihneme všechny spoje, včetně výluky a náhradního spoje (zjištěno teď), tak se budeme mít moc dobře:-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    To je prostě ten jeho způsob myšlení, když má něco říct, tak to neřekne, když má držet hubu, tak z něj lezou takové perly:-)) Se mnou taky nikdo normální nevydrží:-))) Mám takový vkus na chlapy - psychopat, bipolárka, Asperger, Asperger. Jediný neurotypik se za dva měsíce radši odstěhoval na druhou stranu světa:-))) On je jinak zlatý, nikdo mi tak nepomohl za celý život.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MARKYSHA: případně by mohly dečka dojet na těch koloběžkách žejo.
    Za mě končím debatu. Užijte si to a ať se tam malým libí;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HNILOB: no on je z Hradce a já z Kladna, takže jedeme zvlášť. Jel dneska ráno a my jedeme zítra. Ale ubytování máme od zítřka odpoledne a on, že tam přespí s malým ve stanu, ale nezjistil si tam místo,možná se budu smát já:-)) No upřímně nasral mě, protože jeho někdo veze autem a mohli nám vzít aspoň věci, neřkuli že bych tam narvala děti. Na druhou stranu by se jim to do stanu asi nevešlo a my bychom to stejně rvali do Hradce, pak jeli zpátky někdy hrozně brzo ráno na Hlavák nebo přestupovali 5x...ale mohl by aspoň držet hubu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    MARKYSHA: brrrr. To zní jako byste jeli každý zvlášť:/ Přeju ti ať si s malýma vrchovaté užijete;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam