• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Tak má oblíbená strojvedoucí už sice nejezdí trasu do klackova kde bydlím, ale hurá potkávat ji budu dál.
    její nová trasa je tam kde mám práci. 😏

DIGITALIS: jsme se minuli? 🥺
    necejtil jsem se tam dobře, tak jsem radši zmizel
    MELDA
    MELDA --- ---
    DIGITALIS: Bylo to super !!!
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Krásně jsem si zatrénovala s ohněm....ještě prosím!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Lábubus

SITH
    SITH --- ---
    ALESH: ananas na dveřích pověšený nemají, takže jsme v klidu :))

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/Rich/s/7HWe6mbYdf
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH: ...this look on Montepulciano.

Potesilo me, ze jsem si po dlouhy dobe poridil predplatny DenikuN, 'posledni kapka' byl podcast Romancov&spol., nemohu bez toho pana zit, hrozne me obohacuje a kultivuje, a tak dale a tak podobne...:)
    ALESH
    ALESH --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    manžel mne právě zbořil smíchy. O-pa-tr-ně mi přiznal, že můj aktuální lak na nehtech na nohou mu ničí libido, jelikož mu připomíná scénu z Hair. Ano, tu z odvodu.
    Není zbytí, musí to dolů, nepotřebujeme tu žádnej novej Pavlovův reflex :)
    SITH
    SITH --- ---
    Ubytování uprostřed vinic s velkým bazénem s výhledem na Montepulciano jen pro nás a pro postarší cool americký pár :)
    OLIII
    OLIII --- ---
    Objednala jsem si dvě námořnický trička a přišla mi s nima jako bonus lékořicová fajfka :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Tesi me dlouhodobe: mam skvelou sefovou i spoustu skvelejch klientu. To jsou dobry duvody,aby clovek do prace daval vic nez musi, nacez nasleduje skvela zpetna vazba, ze to klienti taky ocenej:) (jo, mame i blbecky,ale ty jsou v mensine)
    EADENN
    EADENN --- ---
    Dnešní byrokratický megaúspěch oslavuji plzní ve vlaku zatímco venku prší, love it love it!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NICOLLETTE: jsem si chvilku myslel že jdete s přítelem nacvičovat dvojčata :)) vyprovodim se sám
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    pobavilo mne lapidární vyjádření kamarádky, která má o 40 kg víc než já:
    "Oběma nám jde o to samý - mít prsa větší než břicho". A vono vlastně jo :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Že si jdeme nacvičit vicedélku na dvojčatech na Bořeň v neděli.. jupí jupí jej
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    IF_: Moje švagrancová, nebo jak se říká manželce mužova bratrance, má kompletní sbírku!
    IF_
    IF_ --- ---
    Vykouklo na mě na Knihobotu a hned mi najelo mnoho vzpomínek na dětství:) Ta grafická úprava je top!

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    potesilo me, ze objekty Domus de Janas se staly svetovym kulturnim dedictvim, hraly pro me svyho casu velkou roli ve zpusobu jak chapu architekturu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NAVARA: vzhledem k tomu, že septik sedí přímo v podzemní vodě, tak moc ne.
    Doufám, že má tu studnu nejdál 3 m od žumpy :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Bydlime ve zvysenym prizemi a mame kocky. Ty sedaj na oknech a sledujou parcik i ulici. Prave nekdo pri pruchodu parcikem zacal piskanim upoutavat Kocitkovu pozornost. Kdyz ho Kocitko zaregistroval, typek mu neco zarapoval a zatrsal:-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NOFNAK: To už bude mít přeci přefiltrované přes půdu a písek! :)
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Letenky na zimni Thajsko s mamou koupeny. Uz si tu spolecnou dovolenou slibujem dlouho, tak bylo nacase.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam