• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: it's in my head.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    jako obvykle briliantni Kechlibar

"Musel jsem se zasmát, když se provalilo, že momentální miláček newyorské levice Zohran Mamdání, etnicky Asiat jako poleno, pocházející z rodiny indických muslimů, se v přihlášce na vysokou školu označil jako “Afroameričan”, protože se narodil v Ugandě. Tady někdo docela přesně pochopil, jak se tyto hry na preferované identity hrají a jak se v nich získává výhoda.)"

O kumulativních problémech a novém Libanonu, aneb co Milei řešit nemusí a Meloniová ano – Kechlibar.net
    https://kechlibar.net/2025/07/20/o-novem-libanonu-aneb-co-milei-resit-nemusi-a-meloniova-ano/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Asi sem úplně nepochopil, za co by ses zrovna ty měla stydět.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Omg, řekla jsem si, že kašlu na stud a jela jsem s dětmi na koupaliště. Skákali jsme ze skokánku a moc si to užili.

Krásnej letní večer. I já si užívám léto!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já se spřátelil s elektrickým hoblíkem a už mi na konci nenechává hnusný důlky.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Spřátelila jsem se se sousedkou.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    To je zas materiál :D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Připravil sem paní Vlkodlakové do mrazáku překvapení.

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Idiots doing idiot things because they're idiots.

Američan s rodinou utekl do Ruska před „LGBT propagandou“. Skončil na frontě a manželka si stěžuje - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-american-s-rodinou-utekl-do-ruska-pred-lgbt-propagandou-skoncil-na-fronte-a-manzelka-si-stezuje-40530922
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    V pořádku jsme dorazili na dovolenou. Tu noc L. nespala vůbec a já hodinu a půl.
    Připadal jsem si, jako bych koukal na svět skrz tlusté sklo, totálně gumový.
    Prostě jsem odpadl na postel a Limeta mezitím obstarala s dětmi nákup, vybalila zavazadla, zařídila s agenturou, co bylo třeba.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jdu kolem rybníka a tu vidím, ják se ke mně ženě hejno labutí, asi dvě dospělé a pět miminek. Omlouvám se jim, že jsou sice roztomilé, ale nic pro ně bohužel nemám. To už ke mně míří i kachny, tak se radši dekuju.
    Kolem mě projíždí pán na elektrokole, kouká na stranu, zastavuje a povídá "ale ťuťu, ale já pro vás bohužel nic nemám".
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Přepadová návštěva od spolužáka z Prahy v práci. Jeden z mála lidí z mé minulosti, které rád vidím. Nejsme v kontaktu, jen se tu a tam náhodně potkáváme v Praze. Posteskl si, že mu naše instituce přebrala slibnou uchazečku o práci. Došlo mi, že jsem s dotyčnou byl před rokem na letni škole v Polsku (máme 2000+ zaměstnanců), takže chápu, že se mu líbila.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Říká mi "pojď se na něco podívat!" Namontoval tam zpátky ty dveře ke skříni! Jsem dojatá, po třech měsících, kdy mi padaly na hlavu pokaždé, když jsem chtěla vzít něco ze skříně. Ty slzy štěstí a dojetí jsem nehrála. Opravdu mě miluje, je to Miláček ❤️❤️❤️
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Potesilo me, ze jsme se po dlouhe dobe zase videly a mely jsme prostor si konecne zase poradne popovidat. :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Baník na lopatě je nejvíc!!
    🟩⬜🟩⬜🟩⬜🟩⬜🟩
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: bola tam i jeho sesternica Ilona?
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Ederlezi od Mária Bihariho. Potěšilo moc.
    Mário Bihári a Bachtale Apsa 2016- Ederlezi
    https://www.youtube.com/watch?v=vB5gpQcopQc
    SITH
    SITH --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DA_NIELA: ja jsem architekt, jehoz profesi je vzdycky uvazovat v komplexnich souvislostech i za vsechny kdo na svoji profesi uplatnujou tunelovej pohled, takze ano, presne to samy na nem - i kymkoli jinym - ocenuju.

S datem narozeni to, obavam se, ovsem nijak nesouvisi, ja jsem byl takovej odjakziva a naopak se bohuzel neda rict ze by se v moji generaci tahle schopnost vyskytovala nejak casteji - vetsina lidi ma ten obycejnej pohled z mravenci perspektivy svyho krtince.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    EFFILA:

To se mi stává běžně taky. Na nic nemyslim a potim se. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam