• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    BLOWUP: Ok, boomer, ale Pokorny uvazuje v eonech :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    potesil mne rozhovor s paleoekologem Petrem Pokornym - protoze po dlouhe dobe jde o nekoho kdo ma na klimaticke zmeny stejny nazor jako ja. Moje nocni mura neni oteplovani, ale spis riziko nove doby ledove.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Holt Brno

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Jdu do práce. Na rohu jednoho donu stojí starší pán, usrkává z plechovky pivo. Podívá se na mě a prohodí: "A kurva... Letná."
    :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Šla jsem vyzvednout syna v týdnu na příměstský tábor a jedna starší paní recepční, když nás spolu zahlédla říká:já Vám to musím říci, máte opravdu velice vychovaného a rozumného syna.. Takový gentleman se už jen tak nevidí...

jooo tohle fakt zahřálo u srdíčka a ze mně je od té doby pyšná a velice šťastná matka!!!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    čekám na poště, hlava v útlumu. Vtom mi oči zavadí o pokérované pravé lýtko pána stojícího u okýnka. Tvl co to je na tý felaci divně?! Ahaaa, no von tam klečí muž a stojí žena, hmmm... jejda nojo, nad nimi se skví načrtlé srdce...aha, von jí líbá patrně těhotné břicho...a to už jsem nevydržela a nenápadně si šla pána obejít. Takže vím, že vespod se muž a žena slili hezkypěkně do propleteného kořání. Pak jsem zaostřila na lýtko levé. Rozběsněná vlčí hlava stižená kombinací vtekliny, silného PMS a psychotické ataky. Velmi působivé.
    Zvědavě jsem pána obhlídla a vidím životem již notně osekané hrany, tak nějak sympaticky sešlapané sandále, a ta sedmiletá holčička v růžových šatečkách se ho střídavě držela za ruku a střídavě poskakovala kolem. Vypadala spokojeně. Usuzuju tedy, že život se vine spíš po cestách levého lýtka a vlk případně jen pobublává někde v noře...snad...
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    dva dny homeoffice se psem....velmi osvěžující a terapeutické
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    Homer tells Bart about the Doom Slayer (4K 60FPS)
    https://youtu.be/UbkDJXKm3sY?si=RISypPtbW1uCOKbm
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Říďa se byl dneska podívat na sálech a nešetřil chválou, že prý se tam pohybuju a instrumentuju u zákroků, jak kdybych tam byla odjakživa. Chvála je fajn, ale ráda bych to po zkušebce poznala na výplatní pásce Kámo...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    EZOUN: to by se to muselo trejdmarknout ale ono se to mezitm chytlo jako dog whistle mezi nami geopolitiky s vhledem a schopnosti vnimat souvislosti!:)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    HAR4NT: Jen je skoda, ze ten podkast nenazvali: A tak dale a tak podobne. Velka chyba.
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    CAMKA: jo a zapomněla jsem zmínit, že mě to stálo přesně nula korun. Tak jsem koupila mužovi telefon <3
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    HEJSEK23: asi ano, ale s ohledem na minidoprovod to asi není překvapivé (zvládala jsem si nevšímat ani relativně velkých objektů pod nohama)...
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Že z té fotky dokázal vytáhnou ty jeho oči.

CAMKA
    CAMKA --- ---
    Návštěva zubařky - našetřeno přes 10 tisíc, čekala mě oprava několika mezizubních kazů a bála jsem se předělávání staré plomby. Milá krásná mladá doktorka všechno pečlivě vyšetřila a odcházela jsem domů s pochvalou a vylitými kýblemi dopaminu, protože moje péče se osvědčila. Většina kazů pryč a jeden zastavený, jen na pozorování. Na to, jaké jsem měla před lety problémy se vůbec někam objednat, si konečně připadám jako zdravý dospělý člověk. :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Tak má oblíbená strojvedoucí už sice nejezdí trasu do klackova kde bydlím, ale hurá potkávat ji budu dál.
    její nová trasa je tam kde mám práci. 😏

DIGITALIS: jsme se minuli? 🥺
    necejtil jsem se tam dobře, tak jsem radši zmizel
    MELDA
    MELDA --- ---
    DIGITALIS: Bylo to super !!!
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Krásně jsem si zatrénovala s ohněm....ještě prosím!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam