• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ze to skončilo a me to moc chybí.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V podstate nemam rad remaky vseho druhu. Prijdou mi vetsinou zbytecny, pro vsechny krome toho kdo je dela, a zpravidla pusobej tak, ze duvod jejich vzniku je nedostatek invence nebo talentu na to udelat neco vlastniho.

Presto mi pusobi poteseni poslechnout si obcas nejakou nahravku greystones. Je to skupina malejch deti - je jim asi osm - a hrajou naprosto perfektne veci ktery jinak posloucham v originale. Takze nejspis je to fakt ten mladeci faktor, nunu, ale u me nejak funguje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Posílám vám směrem na Prahu trochu toho našeho hezkeho sudetského počasí. Ja si to dojela domu v parádním Mordoru, který je vidět na druhé fotce, tak ať z toho taky něco máte. Tady už je hezky:)

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Děti si postavily plážový stan od jejich mámy. Zvládly to pouhým rozhozením do vzduchu. p
    Přes polední siestu jsme ho na pláži nechali a odpoledne už s námi děti odmítaly jít. No, ani produktové video pod načteným QR kódem vytištěným na stanu nepomohlo nám dospělým ho složit do požadovaných rozměrů a pak rupla nějaká asi nedůležitá tyčka a mně se zabodalo do ruky velké množství neviditelných střípků. Ohlížejíc se po vysmátých lidech na pláži jsme ho zase zakolíkovali, nechali ho tam a modlili se, ať ho někdo odcizí.
    Večer jsem se na něj ještě šla kouknout a takhle oddaně tam čekal.
    Druhý den, když jsme tam šli vybaveni jiným videem, jsme ho z dálky neviděli, no a našli ho ve složeném, téměř požadovaném rozměru pro zandání do obalu a přikolíkovaného k zemi, aby v prudkém větru neodletěl.

MAARAB
    MAARAB --- ---
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Proč jsou houby queer?

Sakra na tu přednášku asi musim :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    :-D :-D

Youtuber cestoval na odlehlý ostrov, aby zjistil, zda tam lidé skutečně hrají Pokémony | PLAYzone.cz
    https://www.playzone.cz/clanky/226561-youtuber-cestoval-na-odlehly-ostrov-aby-zjistil-zda-tam-lide-skutecne-hraji-pokemony
    MELDA
    MELDA --- ---
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    vege lasagne s cuketou se mi povedly MOC!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MATEEJ: Vsechno, ale uplne vsechno z Lidl merche mi prijde uchylny. Ale vedou tyhle lodicky. Nutne je potrebuju!
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Ta vůně ve vzduchu, právě teď. Náhlý studeno z lesa a louky a do toho červánky.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    IMG-20250713-165917
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    #ai
    Where is putin's secret drone factory?

The location of Vladimir Putin's so-called "secret drone factory" has been reported as the Alabuga Special Economic Zone, near Yelabuga in the Republic of Tatarstan, Russia. This facility, approximately 1,700 kilometers from Ukraine’s border, is described as a major production hub for manufacturing Geran-2 drones, which are Russian versions of the Iranian-designed Shahed-136 drones. It reportedly produces around 5,200 Shahed-type strike drones and decoy models per month as of May 2025, with operations starting in July 2023. The plant is operated by the Russian company Albatross and is situated near the Kama River, facilitating direct transportation from Iran via the Caspian Sea.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    ALONSY: pocasi jako vzdy....dest, pak slunicko a vedro :o)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: kdokoliv*

BLOWUP: a ještě u toho maj kecy na normální ženy.

AKI4CE: počasí nakonec fajn?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    u oběda to vypadalo, že kdysi oblíbený květákový nákyp s mletým masem už tu nejí snad ani kočka, ale dvojčata se akorát prosmýkla nahoru s mističkama a v kuchyni v pekáči zůstaly akorát drobky :-)

jo, jsem marnivá a těší mě, když mnou uvařené jídlo strávníkům chutná!
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Pobavila reklama prodejny pokojových kytek Planterka

AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    me uplne nejvic potesila bitva v Ledci nad Sazavou - diky Blondaku, diky Kakte :o)

a koupani v Sazave - mlady hubeny holky, matky rodu s postavou vestonicky Venuse, panove s vanou tak velkou, ze si pres ni nevidej na pindika....vsichni uplne nahy a vsem je to jedno a rozhodne nikdo nikoho nesoudi :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam