• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    u oběda to vypadalo, že kdysi oblíbený květákový nákyp s mletým masem už tu nejí snad ani kočka, ale dvojčata se akorát prosmýkla nahoru s mističkama a v kuchyni v pekáči zůstaly akorát drobky :-)

jo, jsem marnivá a těší mě, když mnou uvařené jídlo strávníkům chutná!
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Pobavila reklama prodejny pokojových kytek Planterka

AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    me uplne nejvic potesila bitva v Ledci nad Sazavou - diky Blondaku, diky Kakte :o)

a koupani v Sazave - mlady hubeny holky, matky rodu s postavou vestonicky Venuse, panove s vanou tak velkou, ze si pres ni nevidej na pindika....vsichni uplne nahy a vsem je to jedno a rozhodne nikdo nikoho nesoudi :o)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    A jinak mám radost z těchto plavek. Po deseti letech černých plavek, mám barevný...

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    My jsme na dovolené byli na koupaliští v nějakým prdelákově, nebudu jmenovat. A tam vážení šla žena bez přehánění tak min 120kg a měla tričko a kalhotky zařízlé tak, že vpodstatě to vypadalo jako holej zadek a velkej byl, úplně mne to fascinovalo. A já jen muži říkám "tvl takový sebevědomí bych fakt chtěla mít" :D
    Možná jsme fakt jen prostě zcela zbytečně na sebe přísný...
    A pořídím si ty bikini po dvaceti letech taky, už na to seru :))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MULTICAT: nedavno u nas vysel na tohle tema celkem vtipnej clanek, o tom ze zensky maj casto problem se svym telem, zatimco chlapi s brichem, plesi a povislym zadkem naprosto uvolnene spacirujou po plovarne - a ze by si zensky mely zkusit trochu tehle nonsalance si osvojit.

Moje pritelkyne chodi do "Frauenbad" - to je asi stodvacet let stara instituce, plovarna jen pro zensky - kde nejenom ze se zensky opalujou nahore bez, ale hlavne tam je prave videt, ze najednou tyhle problemy zmizej. Stary, tlusty, svraskly, vsechno egal. Z cehoz by clovek asi chte nechte implikoval ze vinu na tom mame zase jednou my muzi :-)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Ach jo. To mě vždycky zamrzí, když má pěkná ženská takový myšlenky. Tak snad aspoň trochu pomáhaj vousky a třpytky.
    Já taky plavu jako delfín. Chromej. Ale šipku sem se nikdy nenaučil, vostuda.
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MULTICAT: jestli by se tady nekdo mel stydet za svoje telo, tak jsem to ja. Ty rozhodne ne! Takze stud stranou a uzij si leto u vody.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: tělo!
    Šipky házím luxusní a plavu jako delfín. A "spadla lžička do kafíčka" je taky moje speciální disciplína.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: To sem pochopil, spíš sem měl na mysli, čeho by se ten stud měl týkat. Jestli těla, jestli máš pocit, že neumíš plavat, jestli je tvůj pohyb ve vodě nedostatečně elegantní...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: it's in my head.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    jako obvykle briliantni Kechlibar

"Musel jsem se zasmát, když se provalilo, že momentální miláček newyorské levice Zohran Mamdání, etnicky Asiat jako poleno, pocházející z rodiny indických muslimů, se v přihlášce na vysokou školu označil jako “Afroameričan”, protože se narodil v Ugandě. Tady někdo docela přesně pochopil, jak se tyto hry na preferované identity hrají a jak se v nich získává výhoda.)"

O kumulativních problémech a novém Libanonu, aneb co Milei řešit nemusí a Meloniová ano – Kechlibar.net
    https://kechlibar.net/2025/07/20/o-novem-libanonu-aneb-co-milei-resit-nemusi-a-meloniova-ano/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Asi sem úplně nepochopil, za co by ses zrovna ty měla stydět.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Omg, řekla jsem si, že kašlu na stud a jela jsem s dětmi na koupaliště. Skákali jsme ze skokánku a moc si to užili.

Krásnej letní večer. I já si užívám léto!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já se spřátelil s elektrickým hoblíkem a už mi na konci nenechává hnusný důlky.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Spřátelila jsem se se sousedkou.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    To je zas materiál :D

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Připravil sem paní Vlkodlakové do mrazáku překvapení.

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Idiots doing idiot things because they're idiots.

Američan s rodinou utekl do Ruska před „LGBT propagandou“. Skončil na frontě a manželka si stěžuje - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-american-s-rodinou-utekl-do-ruska-pred-lgbt-propagandou-skoncil-na-fronte-a-manzelka-si-stezuje-40530922
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam