• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: ihned tisknu!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dneska už žádný ňaňuci

NELLAS
    NELLAS --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    asi z nevyspani....
    Brutal fight!! kotě vs holub :))
    https://x.com/Yoda4ever/status/1948128781836980499
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    87HIGHFLYER: ja kupuju Zero ;-) ale to proto, ze mi Diet nechutna.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MARASAN: ted jeste kdo si kupuje jakou
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    VIDA: Cola ovsem dela soubezne jak Diet Coke tak i Coke Zero, co? A kazda chutna jinak.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    pri komunikaci s hlupakem jsem mival problem zachovat si stoicky klid a udrzet si urcite dekorum a s poslednim exemplarem se mi, zda se dari. Mam ze sebe radost, protoze zatim jsem ho neposlal do prdele!
    VIDA
    VIDA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Někde sem slyšela, že nápoje bez cukru se začaly označovat "Zero", protože muži nereagovali dobře na označení "Diet".
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DRABICZ: držím pěsti.
    Referent nebo support? :D
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Mají že všeho zatím dva kandidáty do druhého kola a jedním z nich jsem já :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Jedno chlazené na baru ;)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ze to skončilo a me to moc chybí.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    V podstate nemam rad remaky vseho druhu. Prijdou mi vetsinou zbytecny, pro vsechny krome toho kdo je dela, a zpravidla pusobej tak, ze duvod jejich vzniku je nedostatek invence nebo talentu na to udelat neco vlastniho.

Presto mi pusobi poteseni poslechnout si obcas nejakou nahravku greystones. Je to skupina malejch deti - je jim asi osm - a hrajou naprosto perfektne veci ktery jinak posloucham v originale. Takze nejspis je to fakt ten mladeci faktor, nunu, ale u me nejak funguje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Posílám vám směrem na Prahu trochu toho našeho hezkeho sudetského počasí. Ja si to dojela domu v parádním Mordoru, který je vidět na druhé fotce, tak ať z toho taky něco máte. Tady už je hezky:)

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Děti si postavily plážový stan od jejich mámy. Zvládly to pouhým rozhozením do vzduchu. p
    Přes polední siestu jsme ho na pláži nechali a odpoledne už s námi děti odmítaly jít. No, ani produktové video pod načteným QR kódem vytištěným na stanu nepomohlo nám dospělým ho složit do požadovaných rozměrů a pak rupla nějaká asi nedůležitá tyčka a mně se zabodalo do ruky velké množství neviditelných střípků. Ohlížejíc se po vysmátých lidech na pláži jsme ho zase zakolíkovali, nechali ho tam a modlili se, ať ho někdo odcizí.
    Večer jsem se na něj ještě šla kouknout a takhle oddaně tam čekal.
    Druhý den, když jsme tam šli vybaveni jiným videem, jsme ho z dálky neviděli, no a našli ho ve složeném, téměř požadovaném rozměru pro zandání do obalu a přikolíkovaného k zemi, aby v prudkém větru neodletěl.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam