• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AYAKO: teď se cejtim jak nelida co by nedopřál ptáčkům 🥺
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    AYAKO: ne že bych ti to chtěl kazit, ALE hlásím, že přikrmovat ptactvo když nejsou mrazy není vhodné.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    že konečně chcípnul krampol... Tak poprosím o další boomer dementy. vyskočil, bohdalka, štancl vole, nástup na smrt!

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    UKS
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MULTICAT: hele roky takový mrňavý padavky a teď opravdu mne to překvapilo, jsou dobrý, takový sladký jako zralá a trošku dokysela...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LILITHIA: to je jak komunikace s dealerem
    LILITHIA
    LILITHIA --- ---
    Pobavilo 😀

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GRANTORINO: ta voní jen z fotky! Mňam.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jabloň, kterou jsme před dvaceti lety zasadili narození syna, začala plodit a letos už to jsou plnohodnotná jablka... Trvalo jí to a bohužel je taková zakrslá, ale snaží se a ta jablka jsou sladká :)

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A po dobrém jídle jsem šel zastřihávat břečťan na zahradu až mě v šest vyhnal déšť.

Měl bych dotaz na zde přítomné řemeslníky, chtěl bych si koupit kvalitní žebřík na zahradu, na čištění okapu a prořezávání stromu, co používáte na lezení po střechách a doporučili by jste mi?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MELDA: No poslali ho na frontu s krátkým výcvikem v ruštině. Rusky neumí. Jestli není, je to jen otázka času.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Dneska jsem se ocitla na výletě u Štětkovic. Koupání v Bobrníku kvůli rybářům nevyšlo, ale rybník Klobása to zachránil. Eště koukám, že za rohem jsou Solopysky, a moje pubertální já už ke štěstí nic nepotřebuje.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ovšem kdo může říct, že za cenu nasazení vlastního života (případně za cenu vlastního života, to podle dalšího vývoje) hrdinně ochránil svou dceru před lesbickými tématy?
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAVARA: Ta chlasta
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MELDA: Manželka tvrdí že ne, ale věř tomu :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAVARA: To se nepotvrdilo ne?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OCTOPUSS: Už je kaput :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Američana, který odjel s rodinou do Ruska, poslali na frontu | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/predhodili-ho-vlkum-americana-ktery-s-rodinou-odesel-do-ruska-poslali-bojovat-na_2507231303_ako
    😅
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Neuvěřitelný výkon předvedl Daniel Polman, který bez podpůrného týmu objel letošní trasu Tour de France, a to včetně přejezdů mezi etapami.
    6 013 km
    86 226 m převýšení
    19 dní a 7 hodin
    21 etap
    20 přejezdů

teď je někde na cestě z Paříže domů do Nové Paky, samozřejmě na kole, to je frajer:)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Moje první meruňky! Sice jen dvě z deseti, ale i tak mám radost!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam