• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Moje první bingo a snad není posledni

VIDA
    VIDA --- ---
    SITH: Takže to logo nejni kočička, co si myje packu. Ok.
    SITH
    SITH --- ---
    MATEEJ: koukám na prostřední fotku, přemýšlím proč je ta nakreslená paní označena v červeném rámečku, kvůli čemu, tápu, dumám a pak mi to dojde, že je to jen logo :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Na nedělním finále ženského Eura mezi Anglií a Španělskem byly tři princezny.
    (Charlotte z Walesu, Leonor, kněžna asturská, a infantka Sofía Španělská)

Ale vyhrát mohla jen jedna.

Screenshot-2025-07-29-19-28-53-043-edit-com-android-chrome

Screenshot-2025-07-29-19-30-23-242-edit-com-android-chrome

2-Prince-William-and-Princess-Charlotte-at-the-Euro-2025-final
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Mladíka v Kročehlavech téměř pohltila trnitá křoviska, vysvobodit ho museli kladenští strážníci - Kladenské listy
    https://kladenskelisty.cz/307654/mladika-v-krocehlavech-temer-pohltila-trnita-kroviska-vysvobodit-ho-museli-kladensti-straznici/
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    OT_: Mě pobavilo, žes opravil sionistický kartáček, do errorů trefim sama :-D
    OT_
    OT_ --- ---
    Dnes jsem opravil sonický kartáček. Už jsem měl na eshopu hozený v košíku nový, v poslední chvíli mě ještě napadlo mrknout na Youtube, jestli existuje nějaký tutorial na opravu a asi za minutu jsem ho měl opravený:)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ACIDQA: libi se mi ta tvoje trofejni pozice, misto tech pneumatik by mohl byt klidne streleny jelen nebo porazeny rytir v platove zbroji :D
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ťukám na dřevo

Milník 4: Domov na dohled
    Teď zbývá ujít už jen poslední, nejdůležitější kus cesty. Pomozte Kuchařkám překonat poslední překážku a dovést jejich hrdinskou cestu ke šťastnému konci! Pomozte udržet zaměstnání, sociální poradenství a možnost psychoterapie do konce roku pro všechny naše ženy. Pokud si nemůžete dovolit větší jednorázový dar, můžete sbírku podpořit i formou měsíčního daru. Každá pomoc je nesmírně cenná. ❤️
    vybráno 97 % (676 374 Kč) z 700 000 Kč
    zbývají: 3 dny
    Kuchařky bez domova se nikdy nevzdávají! Udržíme pro Česko jedinečný projekt? | Darujme.cz
    https://www.darujme.cz/projekt/1211255
    EADENN
    EADENN --- ---
    ACIDQA: no tak já to snad taky ještě přezuju! Jsem si říkal že už to nestojí za to, ale tenhle pohled mě namotivoval
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    najs!

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    87HIGHFLYER: dekuji! :)))

Na podzim uz fakt zajedu do pneuservisu!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Na soudě nahlášena bomba, manévry až do Lazarský, uzavřené ulice, ale zaměstnanci se mají shromáždit z boku vedle soudu, aby se spočítali:-)))
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ACIDQA: prezouvani je extremni vopruz, o to vetsi gratulace!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    87HIGHFLYER: prezuto, umyto, nastrikano… a ted vyhlizim podzim, abych to mohla zopaknout. :))
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ACIDQA: pri pondelku je pomerne narocny desifrovat s cim konkretnim sis teda poradila:D To samozrejme nebrani ke gratulaci :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Pozdě ale přece. Trvalo mi to přes hodinu.

To černý není těhotenský břicho, ale moje vzdušný hedvábný šaty do práce!

Spoko! Vždycky si poradim! :oP

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a ja jak se vybavil! chytrej vetrak, k nemu powerbanku, pantofle na ven novy, prenosny radio na terasku... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam