• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EADENN: moje tehdy asi 80r babicka v pooperacnim rausi po operaci kolene zacala dost vyzyvave balit tricetiletyho doktora!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    V souvislosti se vstupem do politiky za uskupení Motoristé zvažuje frontman J.A.R. i změnu jména na Oto Autoklempíř.
    EADENN
    EADENN --- ---
    LIMETA: promiň já vím že to není k smíchu ale velitel mě pobavil hodně. Můj otec se takhle pod léky snažil utéct z ARO, protože byl přesvědčen, že se ho chystají opékat na rožni. Dokonce prý viděl, jak si sestra chystá marinádu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Podařilo se mi na druhý telefonát dohledat slečnu, která si nechala v autobuse všechny doklady na Úřad práce - smlouvy za posledních x let, daňové přiznání, nějaké další formuláře... Těší mě to taky proto, že jsem nedávno podávala žádost, u které byl potřeba podobný stoh papírů, a vím, jak těžké je sehnat všechny dohromady.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Táta znova volal, ve dvě ráno, že nemůze spát, kde má doklady, co auto, že je ve squatu, dostal injekci a že mu nechtěli říct, kdo je velitel??? Naštěstí ho sestra utla, že ruší. V pět se mi podařilo znovu usnout. V sedm další telefon, že by si potřeboval pár dnů odpočinout, že je tam vesnička...... A po spánku bylo definivně. To bude den. Na té psychiatrii skončím já.😂
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Konecne jsem vymenil procak v PC @ home office na chalupe. Zbytek leta mam venkovskou rock-stable workstation a nemusim spechat zpatky do mesta.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Takový retro, to je hroznej pravěk:D
    You Know What’s BS!? Hotel TV's
    https://youtu.be/hdowZnCV-tc?si=jCCsjooZKu9p9bfo
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    GRANTORINO:
    parada to jsem neslysel uz aspon 15 let.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Táta z nemocnice poprvé zavolal mamce.
    Mamka: Volal mi táta. Rozhovor začal- ,,tý vole." Na dotaz je ti trochu líp-,, jo." Co chceš přivézt- ,,Colu". Polož to, přijedu ve tři -,,těším se".
    To je asi nejvíc, co za posledních 10 dnů řekl. Nebude to tak zlé :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Poprvy v zivote bydlim v dome kam se da primo z comskyho jezera prijet do klenutyho sklepniho pristavu lodi, a z nej schodistem vejit do vstupni haly. Wow! Splneny detsky sen :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Cinematic Orchestra - [Man With a Movie Camera] (2003)
    https://youtu.be/kUgOy7VRd7s?si=CgxaIcLuwpMogZFL
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dnešek ze začátku vypadal, že bude celkem píčou ke zdi, eště cestou domů z práce mě dost srali ostatní řidiči, protože každej třetí měl snad písek ve vagíně, nebo co, ale nakonec se zadařilo hned na několika frontách.

Potěšilo:

- Vlkodláče si ve školce třikrát řeklo na nočník
    - Koupil sem si z Lidlu nějakej srandasoustruh a je s tím celkem prdel
    - Whiskey

Pobavilo:

- Našemu motoricky speciálnímu vlkodláčeti sem ke schodům na verandu vyrobil a nainstaloval zábradlí a ten je z toho doteď nadšenej, že může po schodech chodit sám
    - Když jde po schodech nachcanej dospělej (já), tak mu zábradlí taky přijde víc než vhod
    - Dělat něco v kuchyni nahý znamená riziko penisu přivřeného do šuplete
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    já vím, že to není intelektuální vrchol, ale fakt, že už jsem něčeho takového taky schopná.... :)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ...guerilla zahradničení okolo práce a jak jsme o tom kecali s jedním typem skrz okno a potom s Vojtou skrz plot. :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Chlápek, co jsem s ním kdysi před osmi lety jednou spala, mi najednou napíše o fotky:-))
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: Trojskou Helenou?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v mini cekarne u doktora frajer sedi na zidli a na dalsich dvou jeho helma a bagl! :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: V téhle?

Archaeologists May Have Discovered the Earliest Known Narrative Scene Carved in an 11,000-year-old Neolithic Bench
    https://www.techtimes.com/articles/284607/20221208/archaeologists-discover-earliest-known-narrative-scene-carved-11-000-year-old-neolithic-bench.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam