• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Chlápek, co jsem s ním kdysi před osmi lety jednou spala, mi najednou napíše o fotky:-))
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    NELLAS: Trojskou Helenou?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v mini cekarne u doktora frajer sedi na zidli a na dalsich dvou jeho helma a bagl! :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: V téhle?

Archaeologists May Have Discovered the Earliest Known Narrative Scene Carved in an 11,000-year-old Neolithic Bench
    https://www.techtimes.com/articles/284607/20221208/archaeologists-discover-earliest-known-narrative-scene-carved-11-000-year-old-neolithic-bench.htm
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Jak počítat na prstech do 24. Když palcem ukazuješ na bříška prstů, tak máš 4 prsty a na každým 3 bříška, když do nich ťukáš palcem, napočítáš na jedné ruce do 12-ti (3 bříška na každý prst).
    How high can you count on your fingers? (Spoiler: much higher than 10) - James Tanton
    https://www.youtube.com/watch?v=UixU1oRW64Q
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIMETA: Ta sedávala s Helenou v jedné lavici :))
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    WADER23
    WADER23 --- ---
    STARE_CASY: Včera jsem měl úplně stejnej problém, 1.5 T-GDI (Kia ceed, 3 roky staré)

Akorát to bylo dobrodružství protože to bylo před hranicema do Rakouska s naloženým karavanem s děckama na cestě na dovolenou. Jel jsem po dálnici posledních 10km na dvojku vytočenou na 5000 80km/h (na tři válce) aby to utahlo a necukalo.

Díl neměli skladem, náhradní vozy nemají tažné, ale nakonec mi cívku vyndali z jejich předváděcího auta, s tím, že až pojedu zpátky z dovolené, tak se tam mám zastavit a prohodí mi to za ten díl co mezitím přijde. Což není úplně běžnej postup. Takže taky potěšilo.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    DIVA: asi to je jedno, ale je to Hyundai i30 s motorem 1.5 T-GDI, do servisu jezdím v Jindřichově Hradci.
    DIVA
    DIVA --- ---
    STARE_CASY: tohle by slo .) jake auto a kde?
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Dost mě zaskočilo i naštvalo, že mi začalo zlobit rok a půl starý auto. Při silnějším přidání plynu cukání, blikání kontrolky poruchy motoru, na volnoběh si to sedlo. Tak jsem se objednal na další den do servisu a říkal jsem si, jak to proběhne, jestli budu muset hodně tlačit, aby to bylo na záruku... Prostě jsem byl rovnou přednasranej, že servis bude určitě na houby.

Ráno jsem tam přijel, přijímací technik si mě poslechl a ještě než jsem to stačil dopovědět, tak už přišel s tím, že to vypadá asi na cívku, že hned udělá zakázkový list na záruční opravu a zjistí, jestli mají díl skladem. Prý jestli chvíli počkám, že s tím zajede na dílnu zjistit co a jak. Ani jsem se nestihl začíst do zpráv, když byl zpátky, že to mám opravený. Papírování trvalo pomalu dýl, než ta cesta na dílnu a zpět i s opravou. Prý to opravdu byla cívka na čtvrtém válci, že ho to mrzí, že se to stalo a že ať dám vědět, kdyby se cokoli dalšího dělo, že si každopádně udělá poznámku a ještě to zkontrolují při příští garančce. Jízda ze servisu plynulá, auto v pohodě.

Tohle potěšilo velmi, z ranní rozmrzelosti byl díky přístupu jednoho člověka velmi fajn den.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    Pobavil tenhle post na na Linkedinu. Zdá se, že už není potřeba přemýšlet, když za vás moudré posty může psát AI! :)

Česky je to ve stručnosti: nejlepší pohovorová otázka je: "Jak držíte lžíci?" Jen 0,00001% dokáže odpovědět s jistotou. Ale lžíce jsou zrcadla. Pevně je drží budoucí ředitelé, oběma rukama lidé s ohromným potenciálem. Je to důležitější než zkušenosti, ale lidi na to zapomínají! A končí to typickou milou AI připomínkou, nebo snad nenápadnou výhrůžkou: "Nezapomeň, že umřeš"

EFFILA
    EFFILA --- ---
    Moje první bingo a snad není posledni

VIDA
    VIDA --- ---
    SITH: Takže to logo nejni kočička, co si myje packu. Ok.
    SITH
    SITH --- ---
    MATEEJ: koukám na prostřední fotku, přemýšlím proč je ta nakreslená paní označena v červeném rámečku, kvůli čemu, tápu, dumám a pak mi to dojde, že je to jen logo :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Na nedělním finále ženského Eura mezi Anglií a Španělskem byly tři princezny.
    (Charlotte z Walesu, Leonor, kněžna asturská, a infantka Sofía Španělská)

Ale vyhrát mohla jen jedna.

Screenshot-2025-07-29-19-28-53-043-edit-com-android-chrome

Screenshot-2025-07-29-19-30-23-242-edit-com-android-chrome

2-Prince-William-and-Princess-Charlotte-at-the-Euro-2025-final
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Mladíka v Kročehlavech téměř pohltila trnitá křoviska, vysvobodit ho museli kladenští strážníci - Kladenské listy
    https://kladenskelisty.cz/307654/mladika-v-krocehlavech-temer-pohltila-trnita-kroviska-vysvobodit-ho-museli-kladensti-straznici/
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    OT_: Mě pobavilo, žes opravil sionistický kartáček, do errorů trefim sama :-D
    OT_
    OT_ --- ---
    Dnes jsem opravil sonický kartáček. Už jsem měl na eshopu hozený v košíku nový, v poslední chvíli mě ještě napadlo mrknout na Youtube, jestli existuje nějaký tutorial na opravu a asi za minutu jsem ho měl opravený:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam