• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DROOPI: doufám že to nebylo Šimrání :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DROOPI: Bez linku je toto tvrzení o ničem...
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    Jsem byl hostem v podcastu, byl jsem nervozni jak malej, ale ve finale jsem ani moc neplacal a mluvil celkem souvisle.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    HAR4NT: Ooo, hned ho mám raději, všimla jsem si až díky Tobě. Za pobavení děkuji.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LIMETA: to je super ten pravej uhel, takhle podobne mozna vypadal Pythagoruv pes:)) a mozna mel dva, Sinuse a Cosinuse
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    HAR4NT: Ne to je prostě originální vesnické tajemství s (asi) prvky tohoto špice.

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    87HIGHFLYER: zatim nevim:/ az odpovi, melde ich mich zurrück;)) a takovy jsou i s takovou pravouhlou kresbou? jak svareny ze dvou pulek s ruznejma s/n:)
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Nemohu se prestat smat. Syn ted nejakou dobu koukal breaking bad a zdalo se mi to divny, ze to neni uplne jeho zanr, protoze je takovej slusnej hodnej klucina proti drogam, ale treba se proste meni. A dokoukal konec a bavime se o tom a ze mi tam vadilo, jak po nem porad nekdo sel atd a syn se divi, ze pry vzdyt kdo by fandil WW, on fandil DEA :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    HAR4NT: chiméra?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    LIMETA: to je nakej filtr na ten pes?;) nebo co to je za kresbu plz???:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MLIKARNA: sis vyrobil nějakýho robota chytrýho, ne? 👍
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Můj čtyřletý syn v dino parku poznal asi ze 6 metrů pangeu na informační ceduli a nadšeně řval: "to je paaaangejaaaaa"...

A taky pobavil když na přírodovědné stanici místo "had, ještěrka a ryba" říkal rodové i druhové jména zvířat...jít s ním do zoo ve mě už vyvolává stres, protože mě pořád opravuje...

O planetáriu ani nemluvě, nerd jeden :D
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    že jsem se dostala do sedmičky :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Zvládla jsem dostat tři mamky zvířata na veterinu na očkování. Samo chvilku před odjezdem kočka nikde, našla jsem 4 metry nad zemí na vrbě a odmítala slézt. Tak jsem ji nechala doma a když jsem se vrátila se dvěma z veteriny, ležela vedle připravené přepravky, takže šup s ní dovnitř a tradá znovu na veterinu.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    pobavila chatGPT, ze srandy sem se zeptal, jestli už Simpsni předpověděli Turka v nějakým díle.

Simpsonovi občas zobrazují problémové politiky, šašky, populisty nebo absolutně neschopné veřejné činitele, což se dá s trochou představivosti naroubovat na i na "českého Turka". Díl přímo s Turkem zatím neexistuje. Ale kdyby to mělo přijít, určitě to bude až v nějaké speciální „Treehouse of Horror: Evropa Edition“ – tam by se takové věci hodily.

Dobře sem si jí vytrénoval:)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Paní mi z Opavy poslala skvěle zabalené náhradní stínítko.....tak máme opět kompletní lustr.❤️

DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Zase spadl z kola, jak příhodné...
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NYKRUK: No tak to si ho musim koupit :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Potěšilo mne, že kluci ačkoli přijeli po týdnu u mamky, kde totálně nic nemusí dělat, nemají žádné limity, ochotně zabrali při vyklízení technické místnosti a předsíně coby příprava na zítřejší instalaci. Ve třech to bylo hotové za chvilku (i když jsme se tedy zapotili všichni).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    potěšilo mě, že se mi povedlo nechat propašovat do jedné počítačové hry lingvistický easter egg :-)
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    MELDA v Respektu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam