• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Čím sem starší, tím sem větší bydlenka, letos jsme zpracovali cca 25 kilo švestek (kompoty, marmelády, něco do mrazáku a ve sprchaci mi kvasí demižon švestkového vína), asi 10 kilo broskví, jablka, hrušky, jostu, černý rybíz a angrešt...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS:
    Gin je definován jako lihovina s jalovcovou příchutí vyrobená ochucením neutrálního lihu zemědělského původu jalovcovými bobulemi. Musí mít minimální obsah alkoholu 37,5 % objemových. Převládající chuť musí být jalovec a destilát musí být vyroben s použitím přírodních nebo přírodně identických aromatických látek.
    Borovička tedy vyhovuje definici ginu, zatímco gin nevyhovuje definici borovičky, protože se v něm vyskytují i jiné chutě. A popravdě u některých "ginů" už mám pochyby o té dominantní chuti jalovce a myslím, že spíš by to měli být prostě jen průtahové destiláty.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Že jsem narazil na video kde dělá typek na 3d tiskárně kumiko board a rozhodl sem se že to taky zkusím
    So far jsem v tom asi deset hodin v onshape a pul kila filamentu ale základní tvar skoro mám :⁠-⁠)

KRALIK
    KRALIK --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    právě mě z čista jasna napadlo jak chci závěr mého budoucího a nevyhnutelného (jsem v pohodě, žadná diagnoza :D) pohřbu!
    začne hrát imperial march ze star wars. a přesně v momentě kdy spustí po intru to pápáápapááá pááápapááá pááápapááá se moje rakev nasvítí zespoda rudým světlem a začne pomalu odjíždet do prdele!

jestli je tu nějaký právník tak bych to sním rád oficialně sepsal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Je to takovy detinsky, ale prave jsem poslala staryho Tomance do prdele, a cejtim se ted o mnoho let mladsi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ELSINOR: z fotky nemůžeš poznat chuť.
    Elsinor: hold my prosecco.
    :)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Dnes u rodičů. :)

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Screenshot-2025-08-08-21-10-02-022-edit-com-instagram-android
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Guy Pulls Out Sign on Gophers Kiss Cam
    https://youtu.be/MyfYodavAj8?si=zqgUBtK2mCF3Fiev
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Tim Burton hodil do 2. serie W mini animovanej pribeh. Miluju! <3
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT: taky doufám :) Díky
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PREKOTKA: to chápu! Snad budeš mít zase možnost..
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT: to je skvělej nápad s těma tujema, taky je nesnáším. Mně hrabání v hlíně a péče o pozemek strašně moc chybí :(
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PREKOTKA: děkuji. Ja tu zahrádku fakt miluju. Pořád se snažím ji zkrášlovat a dělat ji divočejší. Chystám se pokácet tuje, aby nebraly prostor něčemu užitečnějšímu.

:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Zatimco hobluju prkna pro prostup schodiste stropem, napadlo me reseni jedny z mnoha doposud otevrenych zahad egytologie: jak vznikly specificky scoops u nedokoncenyho obelisku v Asuanu.
    IF_
    IF_ --- ---
    O2 damage control na jejich FB stránce

Už zase. Série výpadků O2 nebere konce - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-mobil-nedostupne-sluzby-o2-40533472

O2 CZ
    Aktuálně optimalizujeme výkon naší sítě, aby fungovala co nejlépe. V průběhu prací může krátkodobě trvat sestavení hovorů trochu déle nebo docházet k občasnému snížení rychlosti načítání dat. Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.
    Tým O2 Guru
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vstupní prohlídka...
    "brýle nosíte?"
    "zatím ne, ale myslím, že aspoň ťem na blízko se už za nedlouho nevyhnu."
    "no to neblázněte, takhle mladej, to máte ještě času... (ostří na moje datum narození)... aha... nooo.. vlastně... pomalu možná už asi jo..." :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam