• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARKYSHA: paní Chaloupková:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    DRAGON: nemají lidi, přijímají Ukrajinky:-))
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Nevim, jestli mě někdo na tom úřadu trolí nebo jsou tak mimo, nicméně mě fakt baví, že v korespondenci s úřadem ohledně výměny cestovního pasu mi neustále odpovídá úřednice tak, že místo slovo pas píše pasy. "Způsoby ohlášení ztráty cestovního pasy", "žádost o vydání cestovního pasy" a tak dále :)

Víte co je pasy, pane redaktore? :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Muž byl před týdnem s dětmi v IKEA a přivezli mi plyšovou vydru s mládětem. V. mi to slavnostně předala a informovala mě, že jí je úplně kdykoliv budu moct půjčit. Tak jsme se dohodly, že ona u sebe bude mít velkou, aby u sebe vždycky mohla mít maminku, a já malou, abych u sebe vždycky měla mládě. Málem se rozbrečela radostí a mámu vydru pojmenovala Láska. Takže moje vydra je samozřejmě Lasička.
    I made dis.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a ze mě je nezvěstný had

díky nyx, dneska jsem se fakt zasmál,
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ERRTU: udělej něco pro lidstvo
    posílej jim veršované žádosti
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Patrne stary, jako samotny internet, ale tohle me dneska rozesmalo :-)

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: to nejlepší z pátku <3

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Bylo toho víc! Ve čtvrtek výlet do Vídně na umění, v pátek Štvanice a hudba. Zakřičela jsem si a dokonce trochu zaskákala. A pak víkend na kouzelném místě v Jizerkách. Ó, já se mám!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dojela jsem z Únětic do Milovic a trvalo mi to jenom dvě a tři čtvrtě hodiny.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SITH: Nevypadá toho tolik, protože ta mísa je fakt veliká. Ale nápodobně, u nás je tohle spíš tak desetina…

SITH
    SITH --- ---
    Tak 1/3 z toho co naše mega ostružina letos vyplodila. A to ještě není konec :)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: letos taky!!! (⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Melouny místo slibů.

CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Pobavil mě úryvek náhodného článku (o tom, jak pán našel při rekonstrukci pod podlahou kostřičku svého několik desítek let nezvěstného hada):

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Moji rodiče.
    Sedla jsem si k nim včera veče na zahradu a otec přiměřeně vážně říká, že letos dost zbohatli. Že matka se činila a má za léto devět melounů. A ukazuje do zahrady na pole s ... devíti melouny.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MELDA: Mě taky! :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Potesila me velka pochvala za hrani ☺️
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SOLEI: Podívej se na to z té lepší stránky, horší by bylo, kdyby kvasícím ovocem ožírali chlapa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam