• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MULTICAT: to nejlepší z pátku <3

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Bylo toho víc! Ve čtvrtek výlet do Vídně na umění, v pátek Štvanice a hudba. Zakřičela jsem si a dokonce trochu zaskákala. A pak víkend na kouzelném místě v Jizerkách. Ó, já se mám!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dojela jsem z Únětic do Milovic a trvalo mi to jenom dvě a tři čtvrtě hodiny.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SITH: Nevypadá toho tolik, protože ta mísa je fakt veliká. Ale nápodobně, u nás je tohle spíš tak desetina…

SITH
    SITH --- ---
    Tak 1/3 z toho co naše mega ostružina letos vyplodila. A to ještě není konec :)

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: letos taky!!! (⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Melouny místo slibů.

CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Pobavil mě úryvek náhodného článku (o tom, jak pán našel při rekonstrukci pod podlahou kostřičku svého několik desítek let nezvěstného hada):

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Moji rodiče.
    Sedla jsem si k nim včera veče na zahradu a otec přiměřeně vážně říká, že letos dost zbohatli. Že matka se činila a má za léto devět melounů. A ukazuje do zahrady na pole s ... devíti melouny.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MELDA: Mě taky! :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Potesila me velka pochvala za hrani ☺️
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SOLEI: Podívej se na to z té lepší stránky, horší by bylo, kdyby kvasícím ovocem ožírali chlapa.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SOLEI: mít vlastní sršňový komando ovladatelný slivovicí, to docela závidím :)
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Ty jo, já mám ale pitome děti.
    Holka odvleče v osadě od stolku před chatkou na pískoviště chlapa ať ji pomůže se stavbou. Ten chudák tam s ní vyrábí písmena do písku. Tak se jí večer ptám jestli ví s kým si povídala. S nějakým pánem. Hmmm ignorantka,, byl to hodně slavný seriálový herec kterého v televizi viděla několikrát.
    Kluk, ten si pro změnu chodí hrát se sršněm. Za domem je hruška to co nedokážu očesat to prostě padá a chodí tam sršeň vždycky ten samý, ožere se kvasícím ovocem a syn ho pak na klacku nosí po zahradě , dělá mu domeček v záhonku aby měl stín a nosí mu vodu.
    Já snad vyměknu dám dětem tablet , pustím internet a zamknu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    „POO - tihn“
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    Přijela jsem domů z práce dřív, aby jsme trochu oslavili mé narozeniny. Jen že něco ugrilujeme, nic velkého…Už ve dveřích na mě křičí Bruník, mami v lednici máš dort, jsme pekli s tátou :D …pokračuje dál teď už i s Nikčou…a v kuchyni máš kytku…běží pro ni a oba mi podávají ruku a dávají pusinky s přáním :D …manžel je zavolá, ať mi přinesou dárek, tak nadšeně běží a přinesou velkou bednu zabalenou s mašlí, položí ji na zem a Brunik povídá…tam je kafíčko :D :D …ano, dostala jsem kávovar :D jsou to lásky ;))
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    Výlet Pražským motoráčkem s mladším synem.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MAR_TINA: Modřín je nový pracovní, máme ho asi čtyři měsíce.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    můj mozek občas random generuje verše....

Krajská státní hygiena při modlitbách klečí,
    zaklenutá firma pod ní neslyšena ječí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: přejmenovali jste psa nebo máte nového?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam