• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Včera komedie se synem. Máme tam mouchy. Syn: "No to je tím debilním Kladnem. U táty žádné mouchy nejsou." Tak jsem koupila mucholapky a zavěsila ji na vhodné místo. A syn, že to je špatně, táta to věší na strop. Ptám se, proč táta věší muchalapku, když tam žádné mouchy nemá. No přece, protože má mucholapku na stropě. A leze na stůl s mucholapkou a připínáčkem. Říkám, že připínáčkem to tam nedá a myslím, že ani hřebík. Táta to tam prý dává v pohodě. Po deseti minutách nadávání leze dolů zamotaný v mucholapce a že si vlastně vzpomněl, že táta tam má dřevo a bylo to ještě u macechy🤣
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jo a ještě něco si schovávám, ale nebyl čas fotit a i tahle fotka stojí za prd :)
    Přišel nám s Harantem balíček od úžasného Drabiho a kromě toho, co jsme si u něj objednali, jsme měli v krabici ještě tohle překvapení:) je to soce utěrka, ale jelikož nás báječně vystihuje, půjde zarámovat :)

Díky, Drabi 😘

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Už od puberty miluju Macháčka. Miluju Samotáře, kteří jsou pro mě velká srdcovka a miluju MIG21. Před chvílí mi volala kámoška, jestli s ní v úterý nepůjdu na jejich koncert. No jé je! Jasně, že půjdu, protože můj skvělej muž se těch mejch čtyř rarachů nebojí.
    Konec hlášení.,
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Nastoupila jsem na blby metro (system 14 linek nedavam), ale jrde na lepsi misto, nez jsem puvodne vymyslela :-)
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Dneska má 56. narozeniny Aščyf Lštšfum

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ukrajina oznámila výrobu nové střely s plochou dráhou letu Flamingo. Co vona mi sakra jenom připomíná?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    zpracovávám posudek na dům a v projektové dokumenty je v plánku dům, garáž a domek pro papoušky
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    BFU: ...dobře, tak podesátý.
    BFU
    BFU --- ---
    SABRIEL13: Spíš před půl desátou, ne..?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SABRIEL13: A samozřejmě jsou úplně vyndaný z těch krásných klenutých cihlových stropů.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Stěhováci mě chválí, že mám dobře zabaleno :)

Inu, když se člověk stěhuje po desátý.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BACCARA: pochválila mi, jak jsem namíchal barvu na vodu v rybníce, tohle zvládnu levou zadní.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MULTICAT: Moje maličkost vedle w210? Když nebudeš moci trefit barvu, tak tu ještě trochu budu mít. Ale nechci ti radit.
    Olej na plátno, velikost větší, ať jsem dobře vidět :)))

Pro ispiraci, ale na to je ještě čas.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MULTICAT: namaluj, jak LP chvali tvou malou malbu!:))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Lucie Pouchová mi pochválila mou malbu (malou)!
    Zkusím další. Vím, co chci namalovat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ALESH: píšeme si přes datovku, to se asi úplně nesmí, sdílet své přihlašovací údaje :) jinak ale nemá ani chybu, jen tohle. Já si myslím, že se madam snaží nenápadně vyjádřit svůj politický názor..
    ALESH
    ALESH --- ---
    DRAGON: mozna pani Chaloupkova svoji praci outsourcuje na levnjesi pracvoni silu.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    "Získané desítky milionů utrácel za nemovitý i movitý majetek, včetně pracovního bagru nebo 7 719 modelů vláčků a dalších kolejových vozidel."
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARKYSHA: paní Chaloupková:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam