• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ANA
    ANA --- ---
    MAR_TINA: Tady si dovolim jeden lehce cunacky tip. Totiz nemecky Maggi je uplne jina liga nez to co se prodava tady. :D Tak ja zas jdu…
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Rodiče balí na dovolenou do Německa. Ptám se mámy (ano, ta s melouny), co mi přivezou dobrýho.
    A ona: Z Německý sámošky. Mám ti něco koupit v Lidlu nebo v Kauflandu?
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    EZECHIAS: Věřím. U nás to vše mizí spíš nanošené v baráku, ale tak i hlína něco pobere a to už na nějaký sukulent třeba poměrem stačí:).
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: Ja to nechapu :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Stephen Fry On God #religion #atheism
    https://youtu.be/v3GSuk8ZcwU
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LIMETA: Ja bych to neprecenoval :] mel jsem toho na dlazbe podobne a tak nejak to vsechno v tech skvirach zmizelo :]
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Chodníček pro lepší jízdu na vozíčku s tátou byl firmou hotový za dva dny. Tedy nějak se jim utrhla ruka s pískem, tak podel chodníku můžeme zasadit sukulenty a palmy :D.

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Včera komedie se synem. Máme tam mouchy. Syn: "No to je tím debilním Kladnem. U táty žádné mouchy nejsou." Tak jsem koupila mucholapky a zavěsila ji na vhodné místo. A syn, že to je špatně, táta to věší na strop. Ptám se, proč táta věší muchalapku, když tam žádné mouchy nemá. No přece, protože má mucholapku na stropě. A leze na stůl s mucholapkou a připínáčkem. Říkám, že připínáčkem to tam nedá a myslím, že ani hřebík. Táta to tam prý dává v pohodě. Po deseti minutách nadávání leze dolů zamotaný v mucholapce a že si vlastně vzpomněl, že táta tam má dřevo a bylo to ještě u macechy🤣
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jo a ještě něco si schovávám, ale nebyl čas fotit a i tahle fotka stojí za prd :)
    Přišel nám s Harantem balíček od úžasného Drabiho a kromě toho, co jsme si u něj objednali, jsme měli v krabici ještě tohle překvapení:) je to soce utěrka, ale jelikož nás báječně vystihuje, půjde zarámovat :)

Díky, Drabi 😘

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Už od puberty miluju Macháčka. Miluju Samotáře, kteří jsou pro mě velká srdcovka a miluju MIG21. Před chvílí mi volala kámoška, jestli s ní v úterý nepůjdu na jejich koncert. No jé je! Jasně, že půjdu, protože můj skvělej muž se těch mejch čtyř rarachů nebojí.
    Konec hlášení.,
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Nastoupila jsem na blby metro (system 14 linek nedavam), ale jrde na lepsi misto, nez jsem puvodne vymyslela :-)
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Dneska má 56. narozeniny Aščyf Lštšfum

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ukrajina oznámila výrobu nové střely s plochou dráhou letu Flamingo. Co vona mi sakra jenom připomíná?

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    zpracovávám posudek na dům a v projektové dokumenty je v plánku dům, garáž a domek pro papoušky
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    BFU: ...dobře, tak podesátý.
    BFU
    BFU --- ---
    SABRIEL13: Spíš před půl desátou, ne..?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SABRIEL13: A samozřejmě jsou úplně vyndaný z těch krásných klenutých cihlových stropů.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Stěhováci mě chválí, že mám dobře zabaleno :)

Inu, když se člověk stěhuje po desátý.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BACCARA: pochválila mi, jak jsem namíchal barvu na vodu v rybníce, tohle zvládnu levou zadní.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MULTICAT: Moje maličkost vedle w210? Když nebudeš moci trefit barvu, tak tu ještě trochu budu mít. Ale nechci ti radit.
    Olej na plátno, velikost větší, ať jsem dobře vidět :)))

Pro ispiraci, ale na to je ještě čas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam