• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Tyve tak to mi chvilku trvalo.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    poopies :)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jela jsem kolem rezervace a poprvé jsem viděla snad celá obě stáda, koně i pratury pohromadě! Tolik zvířat! :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Vyškrábal jsem se se synkem na nejlehčí třítisícovku. Cestou docela velké procento Čechů, pozitivní small talky.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Volám do maloměstskýho servisu, abych tam objednala svýho nesmírně ošklivýho miláčka, a týpek povidá "no tak to přivezte dneska, jako neslíbim vám, kdy to bude hotový, když nevim, co tam je, žejo, ale mrknem na to".

A servis má na googlu i všude jinde pět hvězdiček a fantastický recenze.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jo ze své jedenáctileté dcery nemůžu, šla si do Zásilkovny a nemohla to najít, tak si normálně vytáhla nějakého chlapa z hospody a nechala se tam dovést. Kráska v nesnázích hadr, ještěže nešli temnými uličkami. Jako poradí si, ale...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Konečně ten starej rezavej shit pujde k zemi.
    Výtoňský most bude snesen a nahradí ho provizorium. Podle SŽ se za provozu rekonstruovat nedá - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/vytonsky-most-bude-snesen-a-nahradi-ho-provizorium-podle-sz-se-za-provozu-rekonstruovat-neda-256526/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mám balení chalvy velký, jak půl dítěte.

_
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    KALIBAN: at napise dopis na socku ze neopravnene si privlastnily platby za mrtvou at to vrati :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pocatkem roku jsem si nechaval zhruba za ledvinu revidovat svoje hodinky. Mam je uz asi tricet let, mam je rad, revidovany byly uz dvakrat a protoze se za tyden zacaly zpozdovat zhruba o dvacet vterin, rekl jsem si ze jim ten ozdravnej pobyt ve fabrice zase jednou dopreju. Kdyz mi je vraceli, tak mi muj hodinar jeste rikal ze by na mym miste rovnou nechal vymenit i reminek. Me teda pripadal "jako novej" - je to ocelovej segmentovej pasek a nejevil znamky opotrebeni - ale on tvrdil, ze ty spojeni vypadaj uz trochu podezrele a ze by to byla skoda. Pote co mi rekl, kolik ten novej reminek stoji jsem ale usoudil ze ten starej to jeste da.

No, nedal: dnes jsme si vyjeli s kancelari na nasem kancelarskym motorovym clunu po rece na obed, a zrovna kdyz jsem nastupoval do clunu, najednou cejtim na zapesti ze neco je jinak a v posledni chvili jsem hodinkam zabranil ve vyletu do hlubin.

Coz je ta dobra zprava. A kolik stoji ten reminek je najednou uplne jedno.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Furt se blbě uchichtávám. Kočičí kavárna, na dveřích v kabince, ve výši očí sedícího člověka.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Pobavilo... po napsání příspěvku na Nyx jsem pocítila mírné dejavu... a taky že jo. Jak praví klasik, jde to rychleji, než jsem si myslel.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Tihle typci jsou jak delfini, jedou na tvy vlne lhostejno jak rychle clovek jede

SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MELDA: tady se musi nekdo podivat na dokumentarni filmy o sendvicich
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam