• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Chysta se firemni mejdan ke 100 letum firmy.

V instrukcich je mimo jine

'zasada je, ze nesdilime fotky, ktere bychom si sami nechteli pripomenout'

Oka :))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak sem opet v klidu dopnul kalhoty velikosti 32. Jo, ono to pujde. Jeste trochu se do toho oprit a budu zase tam, kde pred sesti rokama :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    VIDA: Ovšem to jen pro vzdělanou elitu. :)
    KULA
    KULA --- ---
    Já mám Edenred kartu na kterou jsem zapomněl. Ale posílat na ni oni nezapomněli...
    VIDA
    VIDA --- ---
    ATUARFIK: Vono stačí ulice Voskovcova a Werichova. To je takovej barrandovskej Žebrák a Točník.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ATUARFIK: Štychova a Štichova, jsou kousek od sebe.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATUARFIK: taky sem resil :) sem jim napsal primo ze existuji tri ulice techto nazvu a ze pozor, je to tahle, vse klaplo supr :) good luck!
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    EFFILA: a to mi připomnělo. Když jsem, teď už se manželem, začínala chodit, tak za mnou dorážel z nějakého večírku. Bylo to po dešti a taxikář ho vysadil v druhé ulici. Zazvonil celý od bahna a v ruce držel rozkvetlou větev. Překonat ten výškový rozdíl mezi ulicemi byl oříšek za střízliva a po požití pomalu kurz přežití. Teď už tu máme aspoň schody :)
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    ATUARFIK: a teď si představ, že na Čerňáku jsou dvě ulice Bryksova. Jsou vedle sebe a z jedné neprojedeš do druhé. Zkus to vysvětlovat taxikářům, když většina neumí pořádně česky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vlastislavova, Vratislavova, Vladislavova. Ten, kdo pojmenovával pražské ulice, pravděpodobně nikdy neorganizoval nic pro 80 teenagerů z ciziny. Už vidím, jak je naháním od Nuslí po Václavák, muhehe.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    87HIGHFLYER: jj, on pusobil ze to ma zvladnuty, a hlavne teda aby na tom clovek ten motorovej clun dojel to chce taky trochu fyzicku
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BLOWUP: hydrofoil tomu říkaj. Ale teda to co popisujes je skill na profi úrovni, beznej smrtelník má problém na tom vydržet pár vteřin i po poměrně dlouhým úsilí. Tuhle jsem pozoroval z hospody dva jak se to učí a teda byla to skvělá škodolibá zábava:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SCHWAB: ja nevim jak se to spravne jmenuje, je to takovej surf s foils. Proste pod vodou ma takovy letadylko a na nem je nahore na tyci ten surf. Umi na tom jet rychleji nez nas motorovej clun, v pohode nas proti proudu dojel, a potom s nama jel asi tri kilometry proti proudu na nasi vlne vicemene bez prace - jinak na tom musi pumpovat.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    BLOWUP: a tohle je co?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Navzdory tomu, že operátor přerušuje hovor po 65 minutách, jsem si teď tři hodiny povídala se šéfem a naplno jsem si uvědomila, že to není jen můj hospodář, ale hlavně jeden z nejlepších přátel, co v životě mám. Je málo lidí, ke kterým cítím takovou úctu jako k němu – pro jeho znalosti, obětavou práci pro přírodu, krajinu i komunitu, ale především pro jeho hluboké porozumění člověku a lidství. Díky němu je svět mnohem lepší místo. Jsem za něj vděčná.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dead Boys Detectives! CHARLES! Squeee!
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Nasla jsem něco co uz dva tydny hledam! Juhuu nejsem zas takovej dement jak jsem myslela :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam