• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KURE: Raději ten dluh zaplať, tohle už neni prdel.
    KURE
    KURE --- ---
    píše mi ČEZ a vyhrožuje, že na mě čeká Ewa Farna a chinasky.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Moje oblíbená malafora!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KURE: Viva la Italia!:))
    KURE
    KURE --- ---
    FRK_R23: angry italian noises :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Můj muž právě při callu prohlásil něco ve smyslu "we'll burn that bridge when we get to it", a to jsem si myslela, že nemůžu být víc zamilovaná. :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ENDER: "Kafe a mlíko od rakve víko."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ENDER: A byla to píčovina a je pořád :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ENDER: Kafe s mlíkem je samozřejmě špatně. Ale z jinejch důvodů :))
    ENDER
    ENDER --- ---
    GRANTORINO: Tohle mi uz nekdo taky rikal, ze kdyz si dam kafe s mlikem, je to spatne, kdyz si to dam zvlast, bude to v poradku..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    AXTHEB: no když tě přejede řidič... Tady podle paní kafe překyseluje a mléko je alergen! To už tady dlouho nebylo.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GRANTORINO: Mléko nevím, ale kafe jednoznačně. Když že ráno přejede řidič, co si nedal ranní kávu, tak rakovinu nedostaneš.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Potěšilo, že slečna, která kolem našeho domu venčí huskyho, na nás zazvonila, aby nás upozornila, že jedna z našich slepic pochoduje po silnici.
    Potěšilo dále, že slepice na zavolání přišla a nechala se odvést domů.
    Jediný nepotěšený byl ten husky, který slepici zmerčil první a nakonec z toho nic neměl.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pod článkem o rakovině prsu se objevila plodná diskuze. Ale rozhodné vede tahle paní, co tvrdí, že rakovinu prsu způsobuje tadá!! "Kafe a mléko" !!! Kdybyste nevěděli, komu dát Nobelovu tentokrát....

RUTHER
    RUTHER --- ---
    ZIGI
    ZIGI --- ---
    DRAGON: Vcera v Klucove to taky bylo super :-)

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HEJSEK23: ještě k tomu včerejšku
    tohle je teda stre video, ale včera ho hráli taky

Šel nádražák na mlíčí | Divadlo Járy Cimrmana a Police Symphony Orchestra
    https://m.youtube.com/watch?v=gJyu9VoEQjs
    ENDER
    ENDER --- ---
    ERRTU: Jojo, cim je clovek starsi, tim je to tezsi :) kde je ta doba, kdy jsem menil pozici/práci kazdy 2 roky...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    schíza mezi "těším se do nové práce" vs "nechce se mi zítra do práce..."
    ANA
    ANA --- ---
    Ze ten srsen, ktery se mi vcera v noci lehce zamotal do vlasu, byl v jadru dobracisko a nechal svoje zihadlo neaktivni. Uprimne byl asi dost zmaten a chtel co nejdriv pryc od ty divny jecici osoby.
    A taky me bavilo se cely vikend venovat rezani a ukladani dreva ze zhroucene stodoly. Pro mestaka a kancelarskou krysu super odpocinek.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Žernosecké otevřené sklepy, tady to vidím na každoroční tradici, parádní vikend :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam