• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jdu s mamkou z nemocnice po ulici k autu po chirurgickym zákroku, je trochu mimo a jak jdeme, tak proti nám jde moc pěkná madam středního věku a máma na mně na plnej kotel "Míšo, koukni se na ní, ta má krásný kozy, co? A jak má krásně rovný záda!"

No co, stane se.. vždyť měla pravdu :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    HAR4NT: Zamyslím se nad sebou.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    1MALALISTICKA: musis umet brat uplatky
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    HAR4NT: Chtěla jsem od Balenciaga celou soupravičku. Ale dělám pro tenhle stát, takže si na to nevydělám ani za rok:) Navíc to by tak hrálo, aby přišel chudák občan v úřední den na úřad a pinda úřednice by tam seděla v Balenciga.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    1MALALISTICKA: supr, ale Balenciaga dela mnohem drazsi!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SALVATOR: taky taky. mam vicero. ale ty diry atd. jsou vzpominky. takovy pamatnicky :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BOBESH: Takhle vypadá moje triko z F&F za pár fufníků, který tahám cca 17. rokem a který se pomalu ale jistě chystám se slzou v oku upcyklovat na hadr do dílny.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MAR_TINA: https://www.holokolo.cz/cyklodresy/cyklo-obleceni/vesty/castelli-aria-lady-1

Jen teda Italky jsou zjevně fakt droboučký, protože já se svým nijakým hrudníkem potřebuju M.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    1MALALISTICKA: odkaz nám dáš? díky
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Šla jsem vyzvednout zásilku, ve které měla být moje nová, úchylná ultralight cyklovestička. Při převzetí jsem byla přesvědčena, že mě e-shop podvedl a poslal mi prázdný pytel. Ne, to jen dnešní materiály funkčního oblečení jsou tak obrovské WTF, že ta věc nic neváží, když ji zmuchlám tak v zavřené pěsti není vidět, ale při raním sjezdu v mlze a mraku jsem díky ní neprokřehla. Nechápu.
    Tímto děkuji všem nyxím ID, kteří mi tuhle věc poradili. Nevěřila jsem, ale fakt ji potřebuju.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SITH: Linkovana BLNCG je taky za trojku ;-)
    SITH
    SITH --- ---
    BACCARA: nebo za trojku od Strausse :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: nn. ale ten vagus styl sedi. ja si na to vzpomnel dneska dyz sem videl tuhle fotku. vpravo fotbalista Salah z Liverpoolu. to tricko imo takhle kupovany ale nevim :))

SITH
    SITH --- ---
    si kvůli vám googluji co je to Balenciaga a kdo je to Lukáš Viderman a děkuji moc, snad jste mi nezničili můj algoritmus na sociálních sítích
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Nebyl to crazy AF tatér Lukáš Viderman? :) Ten taky jede Balenciaga vagus styl, ale tak za 300K. O jeho existenci jsem netušil do momentu, kdy mi kamarád poslal video, kdy ho vzala jeho holka na cyklovýlet na venkov, kde malovali hrníčky. Připomnělo mi to krásny časy, kdy internetům kralovaly rozverně bizarní hvězdy typu Metrixe z Hroznové Lhoty a spol.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BOBESH: to je ta slovanská mládež. Quiet luxury jim nic neříká 😉
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    BOBESH: jeden z mojich dobrých kamarátov sa oblieka skoro výhradne do Balenciagy a je to teda dosť hrôza :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vcera v metru takova divnoholka. vychrtla. retizek na nose, kolem koutku oci naky picoviny, roztrhany dziny, kerky a hnusny ruzovobily tenisky a na nich znacka Balenciaga! ty ve sem si rikal, estli to neni naka modelina v prestrojeni :)) imo byla vohakla tak za 30k nejmin, ale nebylo to vlastne vubec videt :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam