• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    ATUARFIK: not you're problem
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SITH: Podle vzoru "Harry, you're a wizard"?
    SITH
    SITH --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    V Maďarsku zmizely součástky z vyřazených letounů MiG-29 | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/online-v-madarsku-zmizely-soucastky-z-vyrazenych-letounu-mig-29-mohly-skoncit-na_2509051545_jho

Recyklace ve správný zemi :D
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Patecni mejdan tady u nas v zapadakove. Po dlouhy dobe jsem se fakt bavila.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALAMAN: Je to tak akorát.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALVATOR: Dík, zrovna jsem si říkal, jestli není mejch 150 otevřenejch omáček na lince i v lednici nějak málo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SADY: Chystám se to udělat doma, mám ale teď dvě flašky, tak nejdřív spotřebuju to.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KUBIIK: Já ale nemyslel gravy a podobný věci, ale tohle ;⁠-⁠). Jde o omáčky na bázi datlí, melasy, rajčat, octa a dalších ingrediencí.

KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    SALVATOR: UHO vrací úder
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: Ježíši dík, nedávno jsem přemejšlela,co mi chybí k životu a tohle přesně vyplnilo ten prázdný bod v mém srdci
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Brown sauce, je to láska. Připrav se, rodino, několik tejdnů teď budu v tý sračce topit všechno.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    87HIGHFLYER: pardon, lumpy bylo to první co se mi vybavilo…

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DANII_DP: to není deer
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dřín květnatý je rozkladitý keř nebo nevelký strom dorůstající výšky až 12 metrů.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam