• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Proč tam nedali třeba "borec jak prase" nebo "nářez", nebo něco takovýho
    Všechno se sere
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HOWKING: au au cringe
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Opava :)

MINERWA
    MINERWA --- ---
    v americe přestávaji kvůli Kennedymu očkovat proti obrně, jupí, to bude hodně obrněnejch američanů!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Má krásně udělanou pedikúru. Ale ty délky prstů, to je mazec, to příroda prohnala nějakým náhodným generátorem!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK: Nechtělo se mi čekat, stejně to tu nikdo mít nebude, tak jsem si to šla vygooglit a našla jsem jen pár dětských nohou a tadyhle slečnu. I když teda uznávám, že jsem zase tak dlouho nehledala, protože jsem přitom narazila na mnoho různých zajímavých deformit a jala jsem se studovat nepolohové vrozené vady nohou. Fascinující téma. Mnoho obrazového materiálu. Jo, ta slečna. Tady. Naprosto nudné nohy. Trapný počet prstů a vůbec.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Proklik pravděpodobně bude "jezte tři syrové žloutky každý den" nebo podobná ptákovina, ale wtf #5?
    (Jestli to tady takhle někdo máte, tak prosimvás hoďte fotku, protože to chci vidět.)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: Daisies to prej byly, říkal Džepetto
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANTICLOVEK: knihovny mají stejnou fyzikální zvláštnost jako datová pole.
    nemáš v ní už místo na nové knížky. koupíš novou větší, do které se vejde alespoň dvakrát tolik knih co do té stávající. dovezeš ji domů. začneš skládat. a než ji složíš tak už je zase malá! a potřebuješ větší.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vždycky jsem tak nějak tušila, že maja-hí song (Dragostea Din Tei) bude mít nějakej hodně blbej text, ale nikdy jsem si to nevygooglila. ovšem že to trumfne i písničku o mé černé košili... :-)
    O-Zone - Dragostea Din Tei - text, překlad - KaraokeTexty.cz
    https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/o-zone/dragostea-din-tei-82322

(překlad do češtiny je blbě. ale ani ty anglické nevypadaly o moc inteligentněji)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Chtěla jsem pomoct tady [BORENA @ Filmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??] dotazem přes ChatGPT (jako by to nebylo to první, co autorka dotazu určitě udělala) a asi dvě minuty jsem toho chudáka uměle inteligentního pozorovala, jak se trápí, hází hlášky jako "searching for 'stuffed moose head'... thought for 23 seconds", a nakonec to vzdal.
    A jsem fakt zvědavá, co je to za film, protože ten popis zní, jako že si někdo nakombinoval fakt zajímavý drogy.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    „Vím, že máš ráda přírodu, tak jsem ti ve školce nasbírala tohle.“

DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    LIKA - Morning coffee grooves // Deep House, Funky, Groovy Café, Breakfast, Day Drinking
    https://www.youtube.com/watch?v=p8ug6mn93xk&ab_channel=LIKA
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Stratené papuče ma pekne cez leto počkali v saune Národní.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    12 zakázek zpracovat do dovolené. 5 dní do dovolené. To se dá a pak bude volno :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Uiiiii, dostala jsem malej obraz od mého oblíbence! :)

NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Celá tahle dovolená mne tuze těší. Krásná, místa, sauna, vířivka, bazén, masáže. Relax a zábava s nejlepší parťačkou po boku, která mi splní, co mi na očích vidí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam