• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATUARFIK: Zatím :p
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Říkala jsem si, že ježek asi vzbudil v kočkách pocit konkurence, že začalo žrádlo mizet v nebývalém množství. Prdlajs. Ti ježci jsou TŘI!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Mám celý život jeden parfém. Hodně úspěšný u ostatních, krásně voní. Před pár lety ho přestali vyrábět. Viděl sem na netu, že ho ještě někde mají, tak sem vzal tři krabice. A tím sem se s tím pomalu loučil. A teď sem našel sprchový gel té samé značky a té samé řady. Tak sem na zkoušku vzal tři, mají ho tam za cenu totálního výprodeje. Okamžitě, jak to přijde, tak testuju a pokud to bude vonět fakt stejně, kupuju úplně všechno, co tam budou mít, do poslední láhve :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jdu si takhle právě po Novodvorský a kouknu do zaparkovanýho auta a jako tam ho ženská normálně hulí týpkovi :) ok, každý den něco nového :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Pobavila mě reklama na mekáč v appce Kalorické tabulky:-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: A když teda jsem si tu environmentální karmu stejně už totálně pohnojila, tak tady máte z podobného soudku ještě jeden. ;)

SADY
    SADY --- ---
    FRK_R23: to souhlas
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SADY: To taky, jenže navzájem se to nevylučuje.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    a potěšilo mě, že pani v obchodě nechala kočku odpočívat.

SADY
    SADY --- ---
    FRK_R23: umelce spis sere, ze jim hovno plati spotify nebo je ozebracujou studia
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: To je úděl umělců odjakživa.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HOWKING: hodně umělcům vadí, že jejich rukopis může kde kdo použít k účelu, se kterým nemusí souhlasit. to jsem slýchával spíš.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    FRK_R23: Pokud byla jejich díla veřejná, nevidím problém že je "kradlo" AI, nebo se "inspirovali" umělci. (Je to vidět, mohu se na to koukat). To že někdo vytváří bezduché sračky, je vždy jen člověk, kdysi k tomu použil tužku a vykrádal třeba postavičky Disneymu, nyní použije AI a vykrádá je Miyazakimu. Myslíš, že všechno to zboží, tapety, plakáty s Mickeymousem něco zaplatily Disneymu? Děje se to pořád a dělají to lidé. Ne AI.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já to s AI nevidím bledě. Je to jak říkám jen nástroj. Lepší štětec. Jak říkám, abychom viděli dál s lidskýma očima použijeme nástroj "dalekohled", abychom mysleli dál s lidským mozkem použijeme nástroj "AI".
    Anton Petrov (ruský fyzik, astreonom a YouTuber) vydal už před snad dvěma lety video, kde dali AI všechna data z Cernu (LHC - urychlovače) a to došlo k závěru, že by proton nemusel být triquark, ale pentaquark. AI totiž nemá na rozdíl od člověka omezení v tom, kolik okolností najednou je schopno vzít v úvahu (člověk prý jen 7 / hlupák 6, genius 8, ale je to velmi limitováno). Tady je taky AI v roli dalekohledu pro mozek a dovolí nám posunout i vědu tam, kde by člověk nedokázal. (i když samo o sobě nevymyslí nic)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HOWKING: LOL, akorát že vůbec :D

Umělce spíš sere, že si velký tech firmy nakradli jejich díla a teď na nich vařej prachy generováním bezduchejch sraček. Co se jinejch AI tools týká, tak je vesměs většina používá, protože to jsou nástroje který šetří čas. Abych tak citovel jeden mizernej film:

HOWKING
    HOWKING --- ---
    SALVATOR: Tak už byly "zaslepené" umělecké soutěže, které hodnotili živí odborníci a vyhrál tam umělec tvořící s AI. Když s tím pracuje umělec a vidí chyby a koriguje je, je to nerozeznatelné od "skutečného" umění i uměleckými znalci.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HOWKING: Jak myslíš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam