• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Lera Boroditsky ve svém provařeném TED talku z roku 2017 říká:

"I'm making tones and hisses and puffs, and those are creating air vibrations in the air. Those air vibrations are traveling to you, they're hitting your eardrums, and then your brain takes those vibrations from your eardrums and transforms them into thoughts. I hope. So because of this ability, we humans are able to transmit our ideas across vast reaches of space and time. We're able to transmit knowledge across minds. I can put a bizarre new idea in your mind right now. I could say, "Imagine a jellyfish waltzing in a library while thinking about quantum mechanics." Now, if everything has gone relatively well in your life so far, you probably haven't had that thought before. But now I've just made you think it, through language."

A v tu chvíli mi došlo, že v roce 2025 už můžeme... ten pokrok! Kde se to zastaví? (A ta uhlíková stopa na takovéhle a podobné píčovinky...)

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Slovo tchýča. To je tak vystizny, ze me chvili zamrzelo, ze uz zadnou nemam.
    FIDA
    FIDA --- ---
    půlnoční dort;)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: jasnej dukaz, ze kocky jsou vnimavejsi nez lidi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NOFNAK: No však se podívej na výsledek tam dole, lid internetový to vidí dost podobně :))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zvysili mi plat
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NELLAS:
    NICOLLETTE: Přesně! Volba je jasná. A to ani nemám kočku.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: how is this even a question
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    LIQUID_SOUND: Jdu se také inspirovat!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    pred dvema tydny mi pri nastupu omluvne vysvetlovali ze me po dobu zkusebky nesmeji nechat na nic sahnout, zadne ostre pristupy ani hesla...
    dneska jsem dostal tri servery na hrani a testovani, full access do vsech serveroven a tralala :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAMILLOS: presne v momente kdy v 0:37 zhasne posledni svetlo bych se tam posral tak ze by ten batiskaf vybuchl silou dvou kilotun...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Potápí se a miluje cestování :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Kluci měli rozřazovací testy na anglický jazyk pro přípravu na certifikované zkoušky. Oběma vychází B2, starší kdyby zabral, tak by to mohl dotáhnout i na C1.
    Jsem až dojatý, že něco z "Potřebujete se naučit anglicky a dobře česky a základní počty" se uchytilo.
    Nebo za to spíš mohou ta videa a hry.
    Kruci, taková zpráva se dnes fakt šikla!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma, že môj obľúbený montrealský outlet je ako obyčajne príčetný, aj keď všetkým ostatným prepína, a nebojí sa to povedať nahlas.

To Hell With Charlie Kirk
    https://cultmtl.com/2025/09/to-hell-with-charlie-kirk/
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Objevila jsem deafmetAL.... Proč mi to nikdo neřekl dřív to na to musím trefit náhodou?
    SITH
    SITH --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Neskutečná kvalita
    Discovering the Strange and Unusual Creatures of the Deep Ocean | BBC Earth
    https://youtu.be/oaJIkGhAf7U?si=TzwPM6NsVs--I_r5
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam