• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    VITEX
    VITEX --- ---
    DRAGON: Pardon, blbá doba ... no mě to pak jako už asi i docvaklo, ale chtěl jsem si svoji zabedněnost nechat pro sebe a více se zde o ní už nerozepisovat, žel nezadařilo se.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VITEX: to měl být jako že pokus o vtip
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Hodně potěšilo, hned mám lepší sobotu. Jen tak dál.
    V Záporoží uhořelo 18 vysokých ruských důstojníků - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-pri-ukrajinske-sabotazni-akci-v-zaporozi-uhorelo-18-vysokych-ruskych-dustojniku-40539786
    VITEX
    VITEX --- ---
    DRAGON: https://theonion.com/
    se zatim držej čéče neasi bychřek ...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAN_SPRCHA: Trump je zrušil.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    PAN_SPRCHA: Proto se začali věnovat seriózní novinařině - ta začala být absurdnější než realita.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    EZOUN: onion ještě existuje? Já myslel že už to zabalili když nebyli schopní vymyslet absurdnější realitu než tu co právě probíhá.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SITH: jako ta je samozřejmě lepší, ale tady špatně nevaří taky. Hned za mostem smerem na vlak. U Ezopa
    SITH
    SITH --- ---
    DRAGON: kde? Já znám tu výbornou v Davli :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    výhoda toho, když jedete na kolo směr Karlštejn je taz že si tak můžete dát dobrý řecký jídlo v taverně, resp na kole polívku teda, vaří tu dobře:)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Jednou v noci jsem si objednala něco na notinu a vubec jsem si to nepamatovala natož abych věděla co to bylo. Tak jsem si to nechala jako takový dárek ode mě pro mě :D
    Mé opilé já má celkem vkus jen je barevně odvážnější. Ale tak alespoň vyzkouším něco nového.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    náhodou nalezená fotka babičky a dědy:)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NICOLLETTE: tohle je taky fajnovy. je tam videt, jak to "kolem nas" vohejbali :)
    Jak vypadá přelet nad centrem Prahy z pohledu pilota gripenu - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-jak-vypada-prelet-nad-centrem-prahy-z-pohledu-pilota-gripenu-40539522
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ten chorvat co se me vehementne snazil presvedcit ze madari jsou slovani :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Sice jsem si natloukla, a kdykoliv si sedám, zním jako Michael Jackson, ale zato mám na zadku tu nejfialovější a největší modřinu, co jsem kdy měla! Od té doby, co si kladu nejen realistické, ale hlavně už splněné cíle, jsem mnohem úspěšnější.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KASUMI: Já se po 25 letech v podstatě vrátil na místo činu a na Kbely mám výhled jak z bytu, tak z práce :)
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Poprvé jsem šla na turnaj sama a bez psychické berličky v podobě manžela a skončila jsem čtvrtá a ještě jsem vyhrála nejlepší ženu turnaje ( což bylo velmi těžké, když jsem tam byla jediná žena) :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Rostou <3

EZOUN
    EZOUN --- ---
    An Australian man typed every number from one to a million in words on his typewriter.

It took him 16 years to complete.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam