• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ANTICLOVEK:
    Tak jsi mne namotivoval k nalezení fotky dědečka (babi bude ještě někde v albu).
    Foto může být tak z r. 1946 cca rok po návratu z lágru. Je mu tam 27.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANTICLOVEK: jako já plně chápu že u vlastní babičky a dědy se to bude možná blbě poslouchat... ale švihák a kočka jak sviň!
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    náhodou nalezená fotka babičky a dědy:)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    NICOLLETTE: tohle je taky fajnovy. je tam videt, jak to "kolem nas" vohejbali :)
    Jak vypadá přelet nad centrem Prahy z pohledu pilota gripenu - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-jak-vypada-prelet-nad-centrem-prahy-z-pohledu-pilota-gripenu-40539522
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ten chorvat co se me vehementne snazil presvedcit ze madari jsou slovani :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Sice jsem si natloukla, a kdykoliv si sedám, zním jako Michael Jackson, ale zato mám na zadku tu nejfialovější a největší modřinu, co jsem kdy měla! Od té doby, co si kladu nejen realistické, ale hlavně už splněné cíle, jsem mnohem úspěšnější.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KASUMI: Já se po 25 letech v podstatě vrátil na místo činu a na Kbely mám výhled jak z bytu, tak z práce :)
    EFFILA
    EFFILA --- ---
    Poprvé jsem šla na turnaj sama a bez psychické berličky v podobě manžela a skončila jsem čtvrtá a ještě jsem vyhrála nejlepší ženu turnaje ( což bylo velmi těžké, když jsem tam byla jediná žena) :D
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Rostou <3

EZOUN
    EZOUN --- ---
    An Australian man typed every number from one to a million in words on his typewriter.

It took him 16 years to complete.

HOWKING
    HOWKING --- ---
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BOBESH: Řekni kde ty kytky jsou, co se s nima mohlo stát?
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Soud potrestal Zítka třemi lety vězení za šíření poplašné zprávy - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pavel-zitko-dezinformator-soud-koronavirus-vakciny-poplasna-zprava.A250918_171107_domaci_svm

Hahahahahaha
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    BOBESH: taky jsme to epesně viděli přímo z okna. Nádhera.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ...a dojalo
    ‘Roads’ 2025 – Together For Palestine
    https://www.youtube.com/watch?v=g2AmYPyXoUQ
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mne naprdli, že to místo v ohlašovaných 15:00 posunuli na random čas později… Chtěl jsem udělat video :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    INSEQUI: ty jo ,lepsi vyhled!! normalne nam litaji pred domem, ale dneska leteli moc nad kbelama, takze ja je videla jen koousek zhruba tam, kde mas fotku
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    srdicko od profilu armada cr na muj pribeh na ig.. :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hustyyyyuyyy!

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    První ořechy! To bílé sladké jadérko. Miluju!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Inovativnim resenim, odesilani hromadny posty pres Mail Merge jsem firme usetril penize za externi firmu a dostal odmeny ve vysi zvyseni platu o 40.000 rocne ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam