• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ANTICLOVEK:
    Tak jsi mne namotivoval k nalezení fotky dědečka (babi bude ještě někde v albu).
    Foto může být tak z r. 1946 cca rok po návratu z lágru. Je mu tam 27.

ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ERRTU: v pohodě, já si to taky myslím :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARKYSHA: umlcovane vetsiny? umlcovanych vic nez 50 %? tak to budou volby jak pred revoluci
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANTICLOVEK: jako já plně chápu že u vlastní babičky a dědy se to bude možná blbě poslouchat... ale švihák a kočka jak sviň!
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    Vždycky, když jezdim z 1J na Hlaváku, na chvíli se zastavim u sochy Nicholase Wintona. Nedávno jsem tam stála a přišla babička se dvěma dětma, cca 8–10 let. Začala jim o něm vyprávět, o tom, co se v té době dělo, normálně a celkem na rovinu. Děti poslouchaly. Nakonec u povídá: „Děkujeme, pane Wintone.“ Já jsem tam stála totálně dojatá a chtěla jí říct: „Děkujeme, neznámá pani“
    A došlo mi taky, jak je tam ta socha hrozně důležitá.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SIR_PROMOE: To je taky ze stránek Lidlu?
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Na Andělu mi nějaká polozubá dezomommy strkala letáky stačilo. Zmohl jsem se jen na "no ty vole", a za mnou nějaká ženská řekla "FUJ!", což se hádám vztahovalo k tomutéž 🤣
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    včera odpoledne jsem upekla velkej plech koláče ze dvou kilo jablek, a teď je tam poslední kousek - tady to snad někdo žere nebo co! :-)
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    další super zkouška s kapelou....s takou fakt budeme na přelomu jara/léta koncertovat
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Ten víkend, jako víno. Povedené představení synka, trhy v naší obci a výlet do její domoviny, skvělé slavnosti, zábava a nakonec domácí muffinky a skvostný spánek. Já se ale mám.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Cesta Mňoura Dobyvatele pokračuje. Objevil, že lidé mají v domech nábytek, na který se dá vyskočil a procházet se po něm. Zatím jsem ho načapala na klavíru a na jídelním stole. Ale sáhnout na sebe furt nenechá... nevadí, přijdou mrazy a uvidíme, kdo s koho.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ten širák ve skalách v Ostrově pod nejjasnějšími hvězdami a za šumění bříz, držela jsem svoje miminko za ruku a byla dojatá, jak tam byl šťastný.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    BAAL: A nad 6 si budou platit povinný..
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ..."Přečtěte si to dřív než Hollywood"...
    HESOYAM
    HESOYAM --- ---
    NELLAS: Myslím, že to je právě ten důvod proč ten zákon vzniká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam