• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ENDER: na to úplně výborně fungovala Prokšanová.
    Před minulými volbami jsem po odchodu kamarádů v místní hospodě že jen dopiju a nějak jsem se octnul u stolu místních zapšklých dědků co budou volit komunisty......tak jsem se jich ptal jestli jsou pro migraci protože komunisti jsou, načež jsem po jejich nesouhlasu vytáhnul Prokšanovou když pořádala BLM pochod v Praze a mladé komunisty s transparenty Refugee welcome.

Trochu prasárna ale po chvíli všichni dedci nadávali že už není koho volit a teda volit nejdou.
    ENDER
    ENDER --- ---
    MELDA: Vole, nesmej volit stačilo!
    MELDA
    MELDA --- ---
    ENDER: Ja jedu dneska do Brna, tak podam hlaseni z hospody :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vypada to, ze jsem presvedcil kamarada, aby sel k volbam! Sakra, kdyz kazdej nekomu zavolate a zeptate se, muzete zjistit jako ja, ze nechteji jit, protoze jsou znechuceni!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Málem jsem v listí zašlápl mloky.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LIMETA: To je tzv. syndrom nakupování mrkve na Rohlíku (kilo, nebo kus, bába, nebo sníh). :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Nine Inch Nails - TRON Ares [Original Motion Picture Soundtrack] (2025)
    Potesilo :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tak jsem mamce na nevelký záhonek chtěla vzít pár cibulek a pár cibulek k sobě. Sněženky, krokusy, modřince aj. A ona přišla šest kilo těžká krabice. No, objednávky po noční mi svědčí a asi zbytek budu muset použít i někde jinde. Když si myslím, že beru jeden kus po pěti a on to je jeden kus po stovce.
    To to tu bude na jaře krásné, pokud se něco v té šílené zemině chytí.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Máme zítra celodenní školení, u kterého se vedení vždycky snaží zmírnit hněv proletariátu tím, že dostaneme oběd zadarmo. Ohledně zítřka nám ovšem přišel email, ve kterém stojí, "enjoy your complementary lunch". Tak s kolegou sedíme a chichotáme se, že zítra si teda má každý přinést oběd z domova, protože ten od zaměstnavatele bude jen takový přívažek. A nikdo nás nechápe. Úplně jako při loňském "please insure smooth implementation", to jsme byli taky za divňouse.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tenhle syndrom je strasne nestesti, ale tohle je proste vtipny projev... giomiki by mohl zavidet :))

Hilarious Tourette syndrome moment 😂😂 #viral #ytshorts #viralvideo #tourettes #funny #viralshorts
    https://youtube.com/shorts/mti-igl86GM?si=Y88BavMc8XSyJIbc
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Luke Dale, podoba a anglickej hlas pana Jana Ptáčka z Kingdom Come Deliverance 1 a 2 se před čtvrtrokem rozhod přestěhovat do Prahy :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Semifinále skupinovýho sportu, kam jsme jeli jako "outsideři"....ve společnosti 1,2 a velmi pravděpodobně 4týmu na světě...

KlXXAB4.md.png
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vybornej otec :))

😂🔔 „Zvonkohru“ si z dětství pamatuje pravděpodobně každý. Ne každý ji ale zažil se svými rodiči.
    https://youtube.com/shorts/hX4UuGgPtLg?si=K6goQY3g9ubz2tdN
    MISTRKAT
    MISTRKAT --- ---
    KOUDY: Cibulka na tom není moc dobře, potkávám ho v masně ve výklenku u Strossu, kyvadélkem vybírá mezi čabajkou a ďulajkou. A sotva chodí, stbáří asi.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Některá odhalení jsou více než potěšující, obzvláště pro malé šedé buňky :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MADIETTA: Děkuji :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jonny Buchardt - Sieg Heil | Appearance at the Cologne carnival,1973
    https://youtu.be/Ang6Fw9Ff2k?si=eNveMrtHEDWrajNE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam