• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ENDER: na to úplně výborně fungovala Prokšanová.
    Před minulými volbami jsem po odchodu kamarádů v místní hospodě že jen dopiju a nějak jsem se octnul u stolu místních zapšklých dědků co budou volit komunisty......tak jsem se jich ptal jestli jsou pro migraci protože komunisti jsou, načež jsem po jejich nesouhlasu vytáhnul Prokšanovou když pořádala BLM pochod v Praze a mladé komunisty s transparenty Refugee welcome.

Trochu prasárna ale po chvíli všichni dedci nadávali že už není koho volit a teda volit nejdou.
    ENDER
    ENDER --- ---
    MELDA: Vole, nesmej volit stačilo!
    MELDA
    MELDA --- ---
    ENDER: Ja jedu dneska do Brna, tak podam hlaseni z hospody :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vypada to, ze jsem presvedcil kamarada, aby sel k volbam! Sakra, kdyz kazdej nekomu zavolate a zeptate se, muzete zjistit jako ja, ze nechteji jit, protoze jsou znechuceni!
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Málem jsem v listí zašlápl mloky.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LIMETA: To je tzv. syndrom nakupování mrkve na Rohlíku (kilo, nebo kus, bába, nebo sníh). :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Nine Inch Nails - TRON Ares [Original Motion Picture Soundtrack] (2025)
    Potesilo :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Tak jsem mamce na nevelký záhonek chtěla vzít pár cibulek a pár cibulek k sobě. Sněženky, krokusy, modřince aj. A ona přišla šest kilo těžká krabice. No, objednávky po noční mi svědčí a asi zbytek budu muset použít i někde jinde. Když si myslím, že beru jeden kus po pěti a on to je jeden kus po stovce.
    To to tu bude na jaře krásné, pokud se něco v té šílené zemině chytí.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Máme zítra celodenní školení, u kterého se vedení vždycky snaží zmírnit hněv proletariátu tím, že dostaneme oběd zadarmo. Ohledně zítřka nám ovšem přišel email, ve kterém stojí, "enjoy your complementary lunch". Tak s kolegou sedíme a chichotáme se, že zítra si teda má každý přinést oběd z domova, protože ten od zaměstnavatele bude jen takový přívažek. A nikdo nás nechápe. Úplně jako při loňském "please insure smooth implementation", to jsme byli taky za divňouse.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tenhle syndrom je strasne nestesti, ale tohle je proste vtipny projev... giomiki by mohl zavidet :))

Hilarious Tourette syndrome moment 😂😂 #viral #ytshorts #viralvideo #tourettes #funny #viralshorts
    https://youtube.com/shorts/mti-igl86GM?si=Y88BavMc8XSyJIbc
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Luke Dale, podoba a anglickej hlas pana Jana Ptáčka z Kingdom Come Deliverance 1 a 2 se před čtvrtrokem rozhod přestěhovat do Prahy :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Semifinále skupinovýho sportu, kam jsme jeli jako "outsideři"....ve společnosti 1,2 a velmi pravděpodobně 4týmu na světě...

KlXXAB4.md.png
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vybornej otec :))

😂🔔 „Zvonkohru“ si z dětství pamatuje pravděpodobně každý. Ne každý ji ale zažil se svými rodiči.
    https://youtube.com/shorts/hX4UuGgPtLg?si=K6goQY3g9ubz2tdN
    MISTRKAT
    MISTRKAT --- ---
    KOUDY: Cibulka na tom není moc dobře, potkávám ho v masně ve výklenku u Strossu, kyvadélkem vybírá mezi čabajkou a ďulajkou. A sotva chodí, stbáří asi.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Některá odhalení jsou více než potěšující, obzvláště pro malé šedé buňky :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MADIETTA: Děkuji :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam