• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    důkaz :D

HOWKING
    HOWKING --- ---
    HONZA09: Nemám rád vtipy, co musí samy sebe vysvětlovat jak pro retardy. Na třetím řádku bych skončil. Každý umí googlit a heureka efekt z vygooglení toho roku by pobavil násobně.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Kolegyně shání pedagogický doprovod na školní akci, osoba musí být mužského pohlaví. Nějak se překlikla, a tak teď všichni víme, že urgentně "looking for a mate". Jsem zvědavá, kolik dostane odpovědí!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    „Nechápu jak mohl někdo uhodnout můj PIN.“
    „Cos měl za PIN?“
    „Letopočet, kdy papež Řehoř svatořečil Domingo de Guzmána, zakladatele Dominikánského řádu.“
    „V kterém roce to bylo?“
    „V roce 1234.“
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Ze Petr je v plny sile a snad je vic takovych bublin, co ho budou volit a ne stbaka Babise, kterej to vezme po stbakovi Fialovi s dohlizenim od stbaka Pavka. Vsichni samozrejme agenti GRU a KGB.

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DMHtbyVMTRA/
    BRYZA
    BRYZA --- ---
    Bublina mého nejstaršího potomka, letošní prvovoliči, bude volit Piráty nebo Starosty.
    Doufám, že je takových bublin víc.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo!

Moomintroll: Winter's Warmth | PC Gamer: Tokyo Direct Trailer
    https://youtu.be/DqsVMRtZIZU?si=xrd2cnkrKBY0CjN6
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Pasení ovcí ve vichřici je asi dobrá průprava; mořské nemoci jsem se bála úplně zbytečně, nevím, co to je. Minulou noc jsem ve vlnách asi hodinu a půl byla u kormidla, protože většině lidí bylo zle, a dneska večer asi dvě hodiny během naší vachty! Kapitán mě chválil, že dobře držím kurz.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KURE: Ale Mlho...

ADELHAIDA: To ovšem mohou pouze lidé v monogramních vztazích. Ti ostatní si vyměňují takové ty krásně ilustrované, na kousku pergamenu.
    KURE
    KURE --- ---
    ADELHAIDA: A nejsou to nacionale?
    Neslyšel jsem že si někdo měnil iniciály.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADELHAIDA: tak treba to tak driv pri srazkach kocaru bylo, hrabe zbicoval vozku a vymenil si s druhym hrabe kapesnicek s inicialy, akoratze na kapesnicku byl jeste rodovy erb, takze to svym zpusobem bylo neco jako vizitka
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nemůžu si pomoct, vždycky mě pobaví představa, jak někdo hlásí svoje "iniciály". Představím si celej ten příběh a je to většinou moc milý. Třeba u dopravní nehody si lidi často vyměňují iniciály, tam úplně vidím, jak si vyměňují kapesníčky s vyšitými monogramy.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    fakt se mi povedly domácí dýňový noky, děti to snědly a muž, co nemá rád dýni, si zabalil zbytek na zítra naoběd do práce :-)
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Dnes mě moc potěšila chvíle povídání s člověkem, co nám přivezl štěrk. Starší chlap před důchodem, co má vlastní malou autodopravu, jezdí přímo on a jeho dva synové a vozej písek a štěrk po okolních vesnicích.

Složil tady fůru a když jsem mu platil, tak říká:
    "Dopravu vám počítat nebudu, tohle jsem měl při cestě, vezu to rovnou z lomu a vezl bych si to k sobě na skládku, tak jsem k vám vlastně cestu ušetřil. Ale kdoví, jak to bude po volbách, to zas bude chtít všechny kontrolovat."
    "Jako kdo vás bude kontrolovat? Já myslel, že jezdíte na sebe."
    "No však Andrej. Já teda nevím, koho chcete volit, na hovno jsou všichni, ale teď se dalo aspoň trochu vydechnout. A von to asi vyhraje."

Vůbec jsem to tady nečekal. Půlka vesnice, kde jsme koupili barák, volí toho "Andreje" a téměř celá zbylá půlka se zdatně dělí mezi SPD a bolševiky v různých podobách. A teď to tady jeden místní vypálí takhle. Chvíli jsme se o tom bavili, že on je vlastně mezi kamarádama jedinej, kdo nebude volit proti současný vládě. A že je rád, že to někdo vidí stejně - přece nebude volit někoho, kdo se opakovaně ukázal jako mnohem horší šmejd, že sice nemá nikoho, kdo by se mu vyloženě líbil, ale radši menší zlo.

Tohle fakt potěšilo.
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Tak jsem si koupil ty bezdrát sluchátka a spároval to s cihlou a tyvole! Jak jsem bez toho mohl žít? Děti jsou najednou klidnější (řvou tlumeně), k ničemu mne najednou nepotřebují a ještě k tomu hraje příjemná hudba ♥
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Chápu, na pohoňkání to asi úplně není :⁠-⁠D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: No dívat se na to sám nechci!:))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Nevim, jestli by to nebylo už trochu moc :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Lidová tvořivost

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam