• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    FRANCINE: Co to mají s těmi hodinami klavíru?
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    OCTOPUSS: pobavily i vzkazy, které mu chodí spolu s 0,01 Kč na transparentní účet
    Internetové bankovnictví | Fio banka
    https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2403016030
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    že je další kolo Knižního putování
    MELDA
    MELDA --- ---
    ACKO
    ACKO --- ---
    Bavej mě Španělé, jak na mě vytrvale mluvej španělsky i když jim říkám, že neumím. Tak máte štěstí, že vám celkem rozumím, za ten týden se možná i něco přiučim touhle vaší masáží, ale jen proto,že mám slabost pro románský jazyky.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ATUARFIK: to je pes bykohryzny,ten na lidi nejde!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsou zprávy, co se neomrzí!
    Výbuchy po celém Krymu. Hoří ropný sklad - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-vybuchy-po-celem-krymu-hori-ropny-sklad-40542416
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Za bezprostředního předka boxerů se pokládá malý, takzvaný brabantský býkohryz."

Chtěla bych mít psa plemene býkohryz. "Toho se nebojte, to je náš býkohryz, ten vám nic neudělá..."
    ENDER
    ENDER --- ---
    Objevil jsem prohlizec Brave. V telefonu umi prehravat youtube i se zhasnutym displayem a vubec je takovej fajn.. I v kompu je super, ted to jen vsechno prehazet...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Volby 2025: Pošlete peníze, žadoní Sterzik
    https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-poslete-penize-nemam-na-slozenky-ani-uhli-zadoni-sterzik-40542256

Možná si fakt držím hraničně funkční duševní zdraví absolutní neznalostí český politiky. Vůbec jsem netušil, kdo tenhle vocas je, vědět jsem to nepotřeboval, ale tohle mě pobavilo :D Jeď do Ruska ty kriple.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    České parlamentní volby v Konžské demokratické republice suverénně ovládla Balbínova poetická strana. Získala dohromady dva hlasy, všichni ostatní ostrouhali a nezískali ani jeden. Volební účast přitom byla 33,33 procenta.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    EGERIS: LOL, tak oni si zvoli potencialne zkorumpovany vedeni radnice a pak se snazi jejich kroky prevratit referendem. Zastavba v Ryzovne je teda uz docela letity tema, takze asi i opakovane.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    okamura: budu mluvit s vítězem voleb jako z vítězem voleb abych zjistil jaký má názor jako vítěz voleb, nejprve je potřeba jednat svítezem voleb, důležité je pro nás prosadit program s vítězem voleb a to zavisí na vítězi voleb.
    předopokládám, že to tak bude, možná to bude jinak ale v tuto chvíli je to tak

ježišikristedoprdele :D
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Cirque de Soleil, fascinujici.
    ALESH
    ALESH --- ---
    SUBVERSION: ja si vzdycky hledal chytrejsi holky nez jsem ja. Sexy mozek je nejvic.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SITH: áno, ale aj malé radosti sú radosti
    SITH
    SITH --- ---
    CLAVEN: ale ruské kurvy MOTO tam jsou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam