• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: to byl postřeh od přítele, přißlo mi to zajímavý, ale prdím na to. Ještě to bude vypadat, že proti Ukrajincúm něco máme. Pravda je taková, že i tak je lidí málo a on je v situaci, kdy má zakázky a nemá lidi a to ani kvalifikované lidi na místo stavbyvedoucích, rozpočtářů atd.
    Ale ať nejsem OT. Mě pobavilo, že má být koalice ANO a SPD a jedni chtějí víc Ukrajinců a zahraničních dělníků a druzí žádné.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Potěšilo mě dneska večer, když jsem se vracel ze služebky, že jsem nenarazil na D5 u Zdic čelně do toho auta, co jelo ob auto přede mnou, udělalo hodiny a najednou stálo v levým pruhu předníma světlama proti mně.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Mluvíš o absolventech Univerzity Karlovy nebo o Britech?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PAKOBYLKA_: už máš nakoupené další balení? :-)
    SITH
    SITH --- ---
    MARKYSHA: kdyžtak UA, nikoliv UK.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: za mě máš nobelovku za zvídavost ; )
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Že už konečně jezdí 17 tak, jak má…
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    U oběda povídám kolegovi chemikářovi, že jsem si sice přečetla, kdo a proč dostal dnešní Nobelovku, ale rozuměla jsem v tom textu tak maximálně předložkám. Tak mi to vysvětlil. Poděkovala jsem mu, že jsem to díky němu pochopila. Odpověděl, že on sám si to taky musel najít někde, kde to bylo vysvětlené jak pro úplně blbý. Tak já nevím, nemám se urazit?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Popletla jsem si tridy a devatakum jsem k hodnoceni eseji nalepila rozkosny samolepky jednorozcu s vykriky jako “Well done!” nebo “Great!” A ta jejich radost a pobaveni me budou hrat jeste tyden.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ERRTU: nic k pobavení ;
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ERRTU: dik, pridam k hokrovi
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    název pracovní pozice - čukr
    (čurák k ruce)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    EZOUN: *Babimura
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    JAJITA: jo mám na to papír. A živý mne čísla ne psaní.. dej si mne prosím do ignoru, když nejsi schopna to ignorovat. Lepší už to nebude a to jsem se hodně zlepšila. uz se mi neplete s a z a ch a h.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KOPRETKA: Mě teda “baví” tvůj pravopis. Uaaa
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    V tom pripade jsem dobrej rodic
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SUBVERSION: popravdě to nemám ze své hlavy.. ale ještě než se mi syn narodil, byla jsem světkem jak jedna maminka dost důrazně upozornila svého syna (asi pět let) , když mi nepodržel dveře na poště a vecpal se mi tam. Tenkrát mi došlo, že to, jak se chlapy chovají k ženám nejvíce ovlivní rodiče.. takže jo, dost na těchto ,, maličkostech,, lpím. A je to na něm už poznat.. jen teda když jde z družiny a jdou nějaké holky, tak se mi ten odchod protáhne, protože drží dveře snad každé holce, co jde zrovna ze školy..)) ja se tedy pohybuji mezi lidmi kde jsou tyto maličkosti standard.. a dveře, když nejsem sama (ač jsem to dříve dělala), si už sama neoteviram.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    KURE: Nová tramvaj bez schodů neasi ty uchyle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam