• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!
    rozbalit záhlaví
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KOPRETKA: Mě teda “baví” tvůj pravopis. Uaaa
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SUBVERSION: popravdě to nemám ze své hlavy.. ale ještě než se mi syn narodil, byla jsem světkem jak jedna maminka dost důrazně upozornila svého syna (asi pět let) , když mi nepodržel dveře na poště a vecpal se mi tam. Tenkrát mi došlo, že to, jak se chlapy chovají k ženám nejvíce ovlivní rodiče.. takže jo, dost na těchto ,, maličkostech,, lpím. A je to na něm už poznat.. jen teda když jde z družiny a jdou nějaké holky, tak se mi ten odchod protáhne, protože drží dveře snad každé holce, co jde zrovna ze školy..)) ja se tedy pohybuji mezi lidmi kde jsou tyto maličkosti standard.. a dveře, když nejsem sama (ač jsem to dříve dělala), si už sama neoteviram.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    KURE: Nová tramvaj bez schodů neasi ty uchyle
    KURE
    KURE --- ---
    SUBVERSION: a kam se máš koukat ženě která jde před tebou po schodech? :D :D
    prej oplzlej.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    GIRAFFKA: evolučně pokročilá ostražitost :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SUBVERSION: ja podeziram vsechny lidi. Nekdy mam rozjuchany optimisticky pohled a jsem uplny jehnatko vstricny, ale stejne porad ve skrytu duse vim (no dobre, moc casto to neskryvam), ze jsou stejne vsichni naprosty kreteni.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    GIRAFFKA: oplzly fakt nebyl, to poznam :)) chlapi.. take bych je furt ve vsem podezrivala 😄
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SUBVERSION: a nebo ti chtel vocihnout zadek pri nastupovani. Ale stejne to zahral mile:)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    KOPRETKA: děláš moc dobře, diky za to!.. mě by to hodne oslovilo u libovolné věkové kategorii. A chlapa svého věku bych 100% i zčekovala jestli má prstýnek :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    InMusic festival oznámil na příští rok Gorillaz...tedy po pauze zas léto v Zagrebu
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    pobavilo v clanku

Tomahawk vs. Flamingo. Americká ikonická střela je sice chytřejší, ale také mnohem dražší. Ukrajina chce být soběstačná – VTM.cz
    https://vtm.zive.cz/clanky/tomahawk-vs-flamingo-americka-ikonicka-strela-je-sice-chytrejsi-ale-take-mnohem-drazsi-ukrajina-chce-byt-sobestacna/sc-870-a-237410/default.aspx

Do roku 2010-2013 pak měly USA oficiálně ve výzbroji i jadernou variantu s obávanými nukleárními hlavicemi W80. Ty však do jedné zneškodnil neohrožený kuchař Casey Rybak na bitevní lodi Missouri.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SUBVERSION: učím mladou generaci! a teda ty pohledy, když řekne, to je ale nevychovaný pán, že tě jako dámu nepustil a nasral se tam, asi ho máma neučila.)
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    nahrávky naši songů ze zkoušky...má to šťávu!!!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    u dvojčat se psala písemka z češtiny, přičemž třídní průměr je 4,6, nejlepší známka dvojka (tu má K), dvě trojky, tři čtyřky a zbytek pětek (T má taky pětku).
    No a T a jejich společná bestka včera halasně obviňovaly K, že tu dvojku má jenom proto, že to od někoho určitě opsala!

no, až bude test z logiky a zpracování dat, myslím, že tyhle dvě taky nezazářej :-)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Moc potěšilo.. chlapi, učte se ;] před tramvají mi ustoupil pán, který mohl mít tak devadesát let, aby mě pustil nastoupit první. něco takového jsem snad ještě nikdy nezažila - usmála jsem se, poděkovala mu a řekla, že je to od něho milé.
    a když vystupoval o zastávku dál, otočil se, přes okno se na mě zase usmál a zamával. já jemu taky. Gentleman 🫠
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Andio Okambiš

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Často ráno píšu manželce rýmovačky či básničky pro lepší den. Většinou opěvující její úžasný zadek a figuru celkově. Někdy jen rozverně lascivní, někdy více malebně přisprostlé, ale vždy s trochou vtipu a nadsázky - prostě aby věděla jak úžasná je a měla po ránu lepší náladu. Ty přístupnější čte i kolegyním v práci.
    Včera mi žena říká: "Ve sborovně jsem potřebovala sundat krabici z horní police, tak si stoupnu na židli a natahuju se pro to. Kolegyně sedí vedle, kouká na mě a zamyšleně říká něco ve smyslu: Asi začínám chápat, proč tvůj manžel pořád tak básní o tý tvý prdelce..."
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    Kruder & Dorfmeister v Lucerně.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Šel jsem si připravit do auta zimáky na zíjtřejší přezutí, a cestou jsem našel pantofle, které marně hledám už týden, a mp3 přehrávač (mé staré dobré iAudio, yay!), který jsem za ty tři roky od přestěhování už odepsal jako ztracené. OK, asi budu chodit dolů častěji :)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    par pesaku po ceste obetovat a ono to vyjde

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam