• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Těší mě výměnný obchod, právě jsem za hromadu ořechů dostala hromadu krásných jablek. A dost mě pobavilo, jak jsme oba měli radost, že jsme jedno dostali a druhého se zbavili :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Maria Corina Machado named as this year’s Nobel Peace Prize winner despite lobbying by Trump

US president’s actions were counter to prize criteria, analysts say
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja som veľký fanúšik európskeho projektu, ale toto bola nebetyčná debilita, ktorá by poškodila Európu aj vonku aj vnútri, takže mám radosť.

Risky Bulletin: EU scraps Chat Control vote
    https://news.risky.biz/risky-bulletin-eu-scraps-chat-control-vote/
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EADENN: Chlupatá chodidla máš?
    EADENN
    EADENN --- ---
    Že se mi na starý kolena začaly kroutit vlasy. Vypadám jak Frodo Pytlík. Nebo nějaký jiný, podstatně nudnější hobit.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sakra, měl bych se zase brzo podívat na Exorcistu, teď na to bude dobrý počasí.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Neboj, moje první asociace byla úplně stejná.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Pobavila mě moje deformace, protože sem chvíli vážně dumal, jakou souvislost má tohle:

Tubular Bells (Pt. I)
    https://youtu.be/Bnb-v9fmmCA?si=yd1vUxKaMs4ts6pa

s Futuramou.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Už několik měsíců odbývám třináctiletého, že na nějaké přenastavovací hrátky s televizí teď nemám čas, že holt to musí vydržet. Dnes jsem se k tomu dokopala a poslala mu sms o úspěšném updatu, odpověď přišla obratem a v kontextu všech těch sraček, co tenhle týden řeším, mile pobavila.

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Doktorka mi napsala neschopenku po telefonu, takže ušetřené 4 hodiny jízdy tam a zpět a minimálně hodina v čekárně.
    Vedoucí po telefonu, která upustila do prdele, když jsem jí to oznámila. Asi je spousta kolegů nemocných a na dodatkových. Ale už jsem to předcházela jednou a ve zlém se to vrátilo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Patrik Hartl ma novou knizku! Uz se tesim, az dobehnu do Luxoru, koupim si kavu a konecne si zacnu ten podzim uzivat naplno. Juhuuu ❤️
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Pobavil inventář na urazovce

EGERIS
    EGERIS --- ---
    Můj oblíbený Lifka ve výloze místního vetešnictví.

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Koupil jsem si vzrostlý javor ❤️
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NELLAS: to byl postřeh od přítele, přißlo mi to zajímavý, ale prdím na to. Ještě to bude vypadat, že proti Ukrajincúm něco máme. Pravda je taková, že i tak je lidí málo a on je v situaci, kdy má zakázky a nemá lidi a to ani kvalifikované lidi na místo stavbyvedoucích, rozpočtářů atd.
    Ale ať nejsem OT. Mě pobavilo, že má být koalice ANO a SPD a jedni chtějí víc Ukrajinců a zahraničních dělníků a druzí žádné.
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Potěšilo mě dneska večer, když jsem se vracel ze služebky, že jsem nenarazil na D5 u Zdic čelně do toho auta, co jelo ob auto přede mnou, udělalo hodiny a najednou stálo v levým pruhu předníma světlama proti mně.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARKYSHA: Mluvíš o absolventech Univerzity Karlovy nebo o Britech?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PAKOBYLKA_: už máš nakoupené další balení? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam