• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    TRISMEGISTOS: f skutečnosti čerpá z protektorátu, kde se jezdilo na dřevoplyn! 🤣
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    KARLOSK: holt pohon budoucnosti.. Turek to v budoucnosti zaridil a prokazalo se, ze nic spatnyho neudelal. to da rozum...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Vymyslela jsem naprostou šílenost, zvládli jsme to, byla to bomba a udělali jsme radost nejenom V., ale i spoustě dalších lidí. Dneska byl dobrý den.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Až pojedete do práce, nezapomeňte si nasypat do nádrže dostatek uhlí/pelet/briket nebo na jaký pevný paliva ten váš vehikl jezdí... :D

DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    Děkuji!
    Británie sebrala právo léčit doktorům, kteří oslavují útok na Izrael a na Židy - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-britanie-sebrala-pravo-lecit-doktorum-kteri-oslavuji-utok-na-izrael-a-na-zidy-40543251
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ATUARFIK: já byla nedávno na sedmičce a tam regulérně lidi s berlema :D teda, nikdo neumí rozjet pogo jako prošedivělý lidi o berlích, to zas respekt:))
    ENDER
    ENDER --- ---
    ATUARFIK: V nakupnich centrech...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me, ze jsem se konecne 5 dni pred deadline) dokopal udelat danovy priznani. Po nekolika letech kdy jsem zvladl pomoci odpisu neplatit dane vubec tentokrat neco platit musim: asi 2.5% z prijmu. To jde, to mi za ty tri vecery prace stoji.

Pokazdy si u toho vzpomenu na moje zacatky tady, na to jak jsem naivne vsude zaklikl „pausalni“ odpisy a potom platil jako mourovatej. Az jednou financni urad pomerne spinavym trikem zpusobil, ze jsem za vydelek manzelky (privydelavala si jako studentka) v radu stovek zaplatil navic dan v radu tisicu CHF. To me probralo, angazoval jsem danovy poradce od Atag, Ernst & Young a prisahal jsem, ze odted pojedu uplne jinou linii a to o co me okradli si vezmu nejmin desetkrat zpatky. Coz jsem zvladl behem asi sesti let. Hm, ta urednice z financaku se nejspis nikdy nedozvi o kolik stat svym nedomyslenym cinem pripravila, sad story.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Vzala jsem syna na koncert do Akropole a bála se, že tam budu jediná za vrať-se-do-hrobu křena. Hm, tolik šedých vlasů pohromadě už jsem dlouho neviděla, dnešní mládí se baví kde?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    There was a young lady of Norway
    Who hung by her toes in a doorway.
    She said to her beau
    ‘Just look at me Joe,
    I think I’ve discovered one more way.’
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MARTINA00: Tak trefně a vtipně glosovat jsem dlouho nikoho neslyšela!
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Petr Honzejk na Hrad!
    Povolební vyjednávání o nové vládě - Kam bude směřovat česká zahraniční politika? - 90’ ČT24 | Česká televize https://share.google/3RBmfiE7ZmOBoDONd
    NEI
    NEI --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Ze radsi nezustal u tech koni, blb

BOBESH
    BOBESH --- ---
    Leonard Nimoy celebrates his 36th birthday with his parents in March 1967.

PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Velmi vzácný koncert Michael´s Uncle
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Těší mě výměnný obchod, právě jsem za hromadu ořechů dostala hromadu krásných jablek. A dost mě pobavilo, jak jsme oba měli radost, že jsme jedno dostali a druhého se zbavili :D
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Maria Corina Machado named as this year’s Nobel Peace Prize winner despite lobbying by Trump

US president’s actions were counter to prize criteria, analysts say
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam