• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    potesilo me, ze jsem usetril 1550 CHF (OK, daji se najit podobne i levneji, tam by ta uspora byla jenom asi 300CHF)
    Koupil jsem si cinskou napodobeninu mlynku na pepr a sul ktera je vyrobena stejne masivne jako ta, ktera me zajimala. Oni kdyz chtej, tak to nakonec umej.

BLOWUP:
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    "Přesto na tiskové konferenci zazní jedna zajímavá věc, a to když se naši motofašisti chopí útoku Donalda Trumpa vůči všem, kdo by chtěli vzdorovat fašismu: „Jednou věcí je nevhodný černý humor se zpožděním patnáct let, ale daleko více mi vadilo, že tady byl tři roky vicepremiérem české vlády Ivan Bartoš, který ne v humoru, ale zcela vážně se účastnil akcí teroristické organizace Antifa,“ vytáhl Macinka zbrocený potem svůj argumentační triumf.
    Antifa samozřejmě není teroristická organizace. A Evropa zatím nejsou Spojené státy, a je na nás, aby to tak zůstalo. Evropská ultrapravice nicméně má v Trumpovi svého globálního vůdce, a tak přejímá i jeho tažení proti Antifě. Je to vůbec zajímavá strategie postavit obhajobu tak, že Turek je možná nacista, ale ještě horší je, že Ivan Bartoš byl na demonstraci proti fašismu. Nakonec můžou Motoristé rovnou tvrdit, že Turek sice občas hajluje, ale mnohem horší je, že jiní politici nehajlují nikdy."
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    IKEA má plyšové surikaty!

ERRTU
    ERRTU --- ---
    kdyz si vas spoluzaci vasi dceri pridavaji na steamu do pratel :D

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tyve motoristi ve vlade je vetsi bizar nez VVcka a to jsem si jeste tyden zpet myslel ze Vita Bartu uz nic neprekona.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Dopravu bych mu dal, ať se ukáže jak na ty motoristy myslí :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    V 3. světový čistka, jak když se Sedláčková loguje na twitter. Bacha komu dáváte palce nahoru :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    to snad neni možný:)) ministr zahraničí. A víte co? Já bych těm čurákům ty posty na rok předal. To by byl takovej průser, že by je už ani dezolati nevolili :) (prehanim, jasne ze volili)

Facebook
    https://www.facebook.com/share/v/1BXbxwT9Rc/
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    😃😃😃
    Píseň o Filipu Turkovi aneb Miluju a hajluju (Miluju a maluju)
    https://youtu.be/KaJvs6_QkYQ?si=nQC9cZCh8thuujeE
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Pan prednasejici rika: "Dnesni tema je vznik SS... ne, nebojte se, nejedna se o seminar o vzniku Motoristu, jedna se o slunecni soustavu, radsi to tady rozepisuju" :DDD
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CLAVEN: Stejně je to krása. Před dvěma týdny Huntington, teď tohle... o to víc mi nejde na rozum, jak to, že některé země pořád kráčejí rychlým lumíčím pochodem přímo do středověku.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Toto je obrovská vec, ak to bude fungovať aj u ľudí.

New Alzheimer's Treatment Clears Plaques From Brains of Mice Within Hours : ScienceAlert
    https://www.sciencealert.com/new-alzheimers-treatment-clears-plaques-from-brains-of-mice-within-hours
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem rad co se ted deje s tim hranolem. pred rokem sem se kvuli tomu pohadal s blizkym kamaradem. ja sem tvrdil, ze toe kokot. on mi oponoval. tak snad uz mu to taky docvaklo :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    "No zlato, ty seš taková sexy stylová běžkyně. Já kdybych chodila běhat, tak běhám jen za tebou" .. :D
    A já si myslím, že takový motivační sousedy by měl mít každej :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak dobrá zpráva, rozjíždíme se. Jen se asi všichni do soupravy nevejdete, tak buďte ohleduplní, do dvou minut jede další.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Vrať se, snídani ulovíš po cestě domů.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA: Ale já si chtěla dát snídani v kanclu.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Ano!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hlášení v metru na Budějovické.
    Vážení cestující, tato souprava cestující nepřepravuje, vystupte si.
    Z důvodů problémů ve stanici Pankrác ze strany zaměstnanců externí firmy budeme čekat ještě pět minut.
    Tak... ještě pět minut!
    Přemýšlím, jestli nebude lepší se vrátit domů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam