• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Tu kočku ve Francii nebo kde pod vlakem tehdy neřešili :-/
    Takže mám jakože docela radost, že ze psa neudělali mastný flek (si myslím, že by ta souprava ani nedrcla).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak ono i z praktických důvodů, kdyby ho nějaká souprava sestřelila, tak může dojít ke zranění pasažérů a hlavně k poškození soupravy (a samozřejmě taky k přerušení provozu), to by si nikdo nevzal na triko.
    ale jo, no, je to hezké, že je psisko cajk :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    NELLAS: Genialni !! Rusko v kostce :-)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Začalo to nevinně. Spor o bankovku zmutoval do netušených rozměrů. Zapojili i Putina - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rusove-si-vybirali-vzhled-nove-bankovky-hlasovani-vzbudilo-k/r~475b0294a9b711f0beca0cc47ab5f122/?

To je lepší než nějaká telenovela.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    jak mladší kluk chytil vlnu a sviští. Na základce naprostý nepochopení ze strany učitelů, teď prvák na konzervatoři a jenom září. Děcka i profesoři, se kterejma si rozumí, společný témata, žije jenom hudbou. Včera se spolužákem zabrali veřejný piáno na hlaváku a vyhrávali, že se jich lidi chodili ptát, co jsou zač, Francouzky kolem se roztančili a nějaká postarší tetka mu dávala tuzéra na podporu umění...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Objevil jsem na redditu tohle meme a naprosto jsem si ho zamiloval

EZOUN
    EZOUN --- ---
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MELDA: na fb jsem viděl video, jak hasiči na můstku v Albertu kupujou kabanos aby ho měli na co nalákat. Tak je to asi taky napadlo 😏
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    konečně mám kompletní kolekci Wernera Herzoga, no hurá :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MELDA:
    Nebo na poradny hovno.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Se divim, ze ho nenalakali na nejakej kabanos. Tomu neodola zadnej pes a ani Metrous.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potěšilo mě, že toho psa prostě nepřejeli a fakt ho nakonec odchytili, i když jim to trvalo asi pět hodin. I když... být pasažérem, jsem asi silně nepobavena.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: jako to máš pravdu, fakt nevíš no :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: ach,
    DRAGON: jenže tam nikdy nevíš :) Narozdíl od Váni (117 slov v parlamentu) nepochopil, že má držet pusu zavřenou, pokud nejí.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak dobrý, Zabrušany jsou jasný :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAR_TINA: moment, to je snad fejkovej profil, ne? ted si me uplne zmatla, jdu to proverit :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRAGON: tady nám někdo zabrousil :)))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :)))

FIONOR
    FIONOR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam