• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MONKSI: zkusila jsem trochu patrat a konlretne tohle jsem nenasla, ale pry to byly fejky typu rybi tuk, glukozove sirupy nebo drožďové bonbony. Musim rict, ze neco jako drozdi jsem si pod tim predstavovala.
    NEI
    NEI --- ---
    MONKSI: Jsi krásná už teď, opravdu.
    Psychika first, všechno ostatní přijde.
    MONKSI
    MONKSI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Moje sebevědomí prochází krizí. Potřebuju se ze slabého stvoření stát zjevem plným síly a života! Půlroční balení, hned!
    …Bože, co tak mohlo bejt ve složení…
    MELDA
    MELDA --- ---
    HEJSEK23: Tak to priste dej vedet, protoze tohohle bych se taky moc rad zucastnil :-)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Včera na mě číšnice. Co si dáte k tomu hamburgeru za pití. Dám si k tomu ještě hot-dog;)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Furt rikam, ze prirodni botox je nej :))
    ...a takove driv byly članky pro zeny :)

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Cekam u tiskarny na muj dokument a vyleze z ni vizualizace neceho co se ocividne orientuje na habitatu z Montrealu - akorat to pusobi tak nejak postapokalypticky. Je to v krajine ktera je vicemene bez jinych staveb, sice obklopena zeleni, ale pusobi trochu depresivne, ta stavba samotna pusobi jako takovy ty provizorni ubytovny pro uprchliky postaveny z kontejneru, akorat teda z betonu. Naladou to pripomina legendarne depresivni perspektivy Miroslava Sika a jeho studentu. Tak na to koukam a rikam ze kdyby se misto mlade zeny sedici na lavicce misto toho do obrazku umistila skupina mladych Alziranu v adidas oblecich jak tam kourej a pijou pivo z plechovek, pusobilo by to verohodneji, a ptam se co presne to je za projekt. Kolegyne s mirne vydesenym vyrazem na to: to navrhl sef jako aktivitu pro oziveni jedne lokality v nasem meste :-))))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jak mí kamarádi válej softball -nádhernej match to byl
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Objednávka od štábního důstojníka rakouské armády. Toliko radosti! :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Delame si se synem (4) takovy srandicky. Poustim mu punk, simulujeme na hlave kohouta a tancujeme pogo. A dneska hrajou doma nejaky detsky songy, delam neco v kuchyni a koukam na dceru (1,5roku) jak na to tancuje a na hlave ma roztazenou rucicku jako ze ma ciro.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    softball po 28 letech. nechali me catcherovat, no nak sem to pobral:)) na palce prvni kontakt s micem=ctyrmetak a prvni bod pro nas tym Vejce. not bad at all, jak rikavali stari Štúrovci...:-)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Fíkovník v parku tady za barákem

PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Svata Korunni na fotobunku, dobry piti

SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    Potěšil mě (znovu) fakt, že žiju v tak civilizované zemi, kde dostanu antibiotika a ejhle zázrak.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    Rock Masters Garda!!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    potěšil mne Zločin v šantánu. 57 let starej film, měla jsem dnes premiéru. Takže už vím, že v ráji sádra tvrdne pomalejc a že agent pro zvláštní úkoly by pokud možno neměl být blbej.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Když si archeoložka otevírá před půlnocí na šibenici lahváč rtěnkou.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Tu kočku ve Francii nebo kde pod vlakem tehdy neřešili :-/
    Takže mám jakože docela radost, že ze psa neudělali mastný flek (si myslím, že by ta souprava ani nedrcla).
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak ono i z praktických důvodů, kdyby ho nějaká souprava sestřelila, tak může dojít ke zranění pasažérů a hlavně k poškození soupravy (a samozřejmě taky k přerušení provozu), to by si nikdo nevzal na triko.
    ale jo, no, je to hezké, že je psisko cajk :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    NELLAS: Genialni !! Rusko v kostce :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam